«MasterChef»: Κέρδισε τις εντυπώσεις ο 28χρονος Αριστοτέλης που μεγαλώνει μόνος του την κόρη του

«MasterChef»: Κέρδισε τις εντυπώσεις ο 28χρονος Αριστοτέλης που μεγαλώνει μόνος του την κόρη του

Συγκίνησε η ιστορία του .

Ο 28χρονος Αριστοτέλης διεκδικεί την είσοδό του στο σπίτι του «MasterChef» και, παράλληλα, αποκάλυψε ότι έγινε πατέρας στα 17 του χρόνια κι από τότε μεγαλώνει μόνος του την κορούλα του.

«Ήταν κάτι άξαφνο η γέννηση της μικρής. Ήταν κάτι χαρμόσυνο και κάτι αγχώδες ταυτοχρόνως, γιατί έχεις να κάνεις με μια ζωή, είσαι εκεί για ένα παιδί… Τη μεγάλωσα μόνος μου κι ήταν πολύ δύσκολο. Το να είσαι μονογονεϊκή οικογένεια στην Ελλάδα είναι άθλος.

Τη μεγαλώνω τη μικρή από όταν γεννήθηκε. Η μαμά της πήρε τον δρόμο της, τις επιλογές της. Πλέον υπάρχει μία επικοινωνία. Καλώς ή κακώς ό,τι και αν έχει γίνει θέλω να είναι χαρούμενη η μικρή. Την μεγαλώνω από βρέφος. Όσο και δύσκολα και αν είναι στην εποχή που ζούμε αν θες κάτι θα το πετύχεις. Για εμένα πάει πρώτα η κόρη μου και μετά η μαγειρική. Τώρα ξέρουμε και οι δύο, εγώ και η Αναστασία ότι κάποια στιγμή πρέπει να κυνηγήσω τα όνειρά μου», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Αριστοτέλης έφτιαξε για τους κριτές κακαβιά, παρουσιάζοντας την όσο πιο απλά μπορούσε, με τους κριτές να  δίνουν μαύρη ποδιά και έτσι μια δεύτερη ευκαιρία. Η μικρή Αναστασία δήλωσε σίγουρη ότι ο μπαμπάς της θα περάσει στο σπίτι, τονίζοντας ότι τον αγαπάει πολύ.

Δείτε το video εδώ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ