Ο αδερφός πασίγνωστου τραγουδιστή πήγε στο MasterChef 2023 – Κατάφερε να πάρει την ποδιά;

Ο αδερφός πασίγνωστου τραγουδιστή πήγε στο MasterChef 2023 – Κατάφερε να πάρει την ποδιά;

Μοιάζουν αρκετά.

Στην Ρόδο βρέθηκε η παραγωγή του «MasterChef 2023» για τις οντισιόν υποψήφιων διαγωνιζομένων στο νησί. Εκεί, δοκιμάστηκε και ο 40χρονος Παναγιώτης, ο οποίος θέλησε να πάρει την λευκή ποδιά που θα οδηγούσε απευθείας στο σπίτι.

Ο παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής έφτιαξε πουρέ σελινόριζας, χτένια σοτέ κι αρακά γιαχνί με βραστά χόρτα και κατά τη διάρκεια της παρασκευής και μετά από προτροπή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου αποκάλυψε ότι είναι αδερφός του Βαλάντη, ενώ εξήγησε τους λόγους που αποφεύγει να το λέει.

«Αποφεύγω να το αναφέρω ότι αδερφός μου είναι ο Βαλάντης ο τραγουδιστής. «Δεν είναι ότι ντρέπομαι για αυτό, ίσα ίσα που είμαι περήφανος που έχει κάνει αυτήν την καριέρα κι είναι αυτός που είναι, αλλά επειδή έχω νιώσει λίγο… σκιά από όλο αυτό, θέλω πρώτα να γνωρίσουν εμένα, να αγαπήσουν εμένα και μετά έρχονται οι υπόλοιπες πληροφορίες για εμένα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο αδερφός του Βαλάντη, Παναγιώτης Αυγενικος εντυπωσίασε τους κριτές με τη μαγειρική του και του έδωσαν τη λευκή ποδιά και κατ΄επέκταση το απευθείας εισιτήριο για το σπίτι του «MasterChef 2023».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ