Χαμός στο Survivor All Star: Μπαίνει στο παιχνίδι η τραγουδίστρια, Ελευθερία Ελευθερίου, σύντροφος του Μάριου Πρίαμου…

Χαμός στο Survivor All Star: Μπαίνει στο παιχνίδι η τραγουδίστρια, Ελευθερία Ελευθερίου, σύντροφος του Μάριου Πρίαμου…

Πως θα αντιδράσει μετά τα φιλιά του φίλου της με την Καρολίνα.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται μία νέα είσοδο παίκτη στο «Survivor All Star», καθώς σε λίγες μέρες αναμένεται να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο η Ελευθερία Ελευθερίου.

Η Κύπρια τραγουδίστρια, που έχει σχέση με τον Μάριο Πρίαμο, θα ενταχθεί στο ριάλιτι επιβίωσης, καθώς, όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή «Happy Day»  συγκεκριμένοι οικονομικοί λόγοι δεν της επιτρέπουν να αρνηθεί, παρά τα φιλιά του φίλου της με την Καρολίνα Καλύβα, η οποία αποχώρησε την Τετάρτη.

«Αυτός που σίγουρα δεν θα πλήξει αποχαιρετώντας την Καρολίνα, είναι ο Μάριος Πρίαμος. Είδατε πριν από λίγες ημέρες σε αυτή την εκπομπή μια φωτογραφία του Μάριου Πρίαμου με την Ελευθερία που αποδείκνυε την σχέση τους. Αυτή η σχέση υπήρχε, ήταν πολύ ζεστή, μπορεί να μην είχανε κάνει δηλώσεις ανοιχτά, αλλά ήταν σε μια πολύ ωραία φάση της σχέσης τους.

Η Ελευθερία όταν έγινε η αποκάλυψη της σχέσης με την Καρολίνα, στεναχωρήθηκε πάρα πολύ σοκαρίστηκε και πραγματικά σκέφτηκε να μην μπει γιατί γνωρίζει ότι τα φώτα θα εστιάσουν εκεί και ότι όποια διαφορά έχει με τον σύντροφό της, Μάριο Πρίαμο θα γίνει σε πανελλαδική εμβέλεια. Επειδή υπάρχει μια συγκεκριμένα ανάγκη με την οικονομική συμφωνία που έχει κάνει, δεν μπορεί να κάνει πίσω και θα μπει πολύ σύντομα. Μπορεί να έχει ήδη φύγει», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ