«Σασμός»: Έρχονται δύο απαγωγές που θα σοκάρουν την Άνω Ποριά…

«Σασμός»: Έρχονται δύο απαγωγές που θα σοκάρουν την Άνω Ποριά…

Η κατάσταση στο χωριό έχει δυσκολέψει πολύ.

Δύο απαγωγές θα γίνουν στα επόμενα επεισόδια του «Σασμού» που θα σοκάρουν την Άνω Ποριά και θα φέρουν σε μεγάλο κίνδυνο το χωριό.

Όσο και αν προσπαθούν Μαρίνα και Αργυρώ αν κρύψουν από τον Παύλο Βρουλάκη τη σχέση της ανιψιάς του με τον Αστέρη Σταματάκη, δεν τα καταφέρνουν. Ηεκδικητική μανία που έχει πιάσει τον Σταύρο, μετά τις φωτογραφίες που είδε με το παράνομο ζευγάρι να κάνει έρωτα, τον οδηγεί στην απόφαση να αποκαλύψει στον Παύλο ότι Αργυρώ και Αστέρης είναι ζευγάρι, ενώ του δείχνει και τις φωτογραφίες.

Την επόμενη μέρα ο Σταματάκης εξαφανίζεται με την οικογένειά του να τον ψάχνει αλλά και την Αργυρώ που νιώθει ότι κάτι κακό έχει συμβεί και δεν απαντάει στα τηλεφωνήματά της. Ο Παύλος και τα ξαδέρφια της Μαρίνας έχουν καταφέρει να τον παγιδέψουν και τον να τον απαγάγουν. Όσο εκείνος κι αν προσπαθεί αμυνθεί και να ξεφύγει από τα χέρια τους δεν το καταφέρνει.

Η Καλλιόπη απειλεί θεούς και δαίμονες και ο Μαθιός έχει ενοχές που άφησε τον αδερφό του μόνο και η Αργυρώ αποφασίζει να μείνει δίπλα στο παιδί της, αλλά λίγες ώρες αργότερα της τηλεφωνεί ο Παύλος ζητώντας της να βρεθούν.

Αμέσως αντιλαμβάνεται πως ο Αστέρης βρίσκεται σε κίνδυνο και αφήνει τον Πετρή με τον Σταύρο. Η Αργυρώ τα παίζει όλα για όλα προκειμένου να σώσει τον άντρα που αγαπά από την οργή του θείου της.

Φτάνει στο μέρος όπου τον κρατάνε όμηρο και ικετεύει να τον αφήσουν, αποκαλύπτοντας στον Παύλο πως ο Αστέρης είναι ο πατέρας του μικρού Πετρή. Συγκλονισμένος ο Βρουλάκης τον ελευθερώνει και ζητάει από την ανιψιά του να του πει όλη την αλήθεια.

Λίγο αργότερα η Αργυρώ έχει ένα προαίσθημα πως κάτι κακό θα συμβεί στο παιδί και σπεύδει στο σπίτι του Σταύρου, αλλά δεν βρίσκει κανέναν εκεί. Οι ώρες περνούν και ο Σταύρος είναι άφαντος.

Το νέο για την εξαφάνιση του Σταύρου με το παιδί σκάει σαν βόμβα στην Άνω Ποριά. Ο Αστέρης βρίσκεται δίπλα στην Αργυρώ για να την βοηθήσει, αλλά εκείνη είναι σε απόγνωση και ζει τον χειρότερο εφιάλτη της. Ο Αντώνης δίνει μάχη για να αποτρέψει το κακό, ενώ η Καλλιόπη συνειδητοποιεί πως δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στην αγάπη του γιου της για την Αργυρώ…

ΚΛΕΙΣΙΜΟ