Νέα ζωή για τον Μάνο Δασκαλάκη: Αρραβωνιάστηκε τη σύντροφό του

Νέα ζωή για τον Μάνο Δασκαλάκη: Αρραβωνιάστηκε τη σύντροφό του

Επιθυμούν να κάνουν και παιδί.

Και ενώ έχει ξεκινήσει η δίκη για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας στην Πάτρα με κατηγορούμενη την μητέρα της, ο πατέρας της φαίνεται να ξαναφτιάχνει σιγά σιγά τη ζωή του, χαρίζοντας, μάλιστα, δαχτυλίδι στη νέα του σύντροφο.

Το πρωί της Δευτέρας η εκπομπή «Πρωινό» φιλοξένησε δηλώσεις κοντινού προσώπου του Μάνου Δασκαλάκη και έκανε τις αποκαλύψεις.

«Ο Μάνος τώρα και ψυχολογικά είναι πολύ χάλια λόγω των χαμών των παιδιών. Έχει προχωρήσει τη ζωή του, έχει μια σχέση με μια κοπέλα η οποία ήταν και πριν κοντά στο ζευγάρι Δεν θέλω να πω πολλά… Μάλιστα, μένανε και λίγο πιο έξω από την Πάτρα και η κοπέλα μετά από όλα αυτά που έχουν ακουστεί, που έχουν βγει στην επιφάνεια, έχει αναγκαστεί… έχει αλλάξει χρώμα μαλλιών, έχει γίνει μελαχρινή. Καταλαβαίνει ότι δεν είναι εύκολο ούτε να κυκλοφορεί στους δρόμους της Πάτρας γιατί κατευθείαν την αναγνωρίζουν.

Θα σου πω για τον Μάνο ότι τον στηρίζει πάρα πολύ η μητέρα του, η οικογένειά του. Απ’ την μεριά της κοπέλας που είναι τώρα μαζί, λίγο οι γνώμες διίστανται. Δηλαδή, οι μισοί είναι με το μέρος του (Μάνου), ότι “ναι, καλά κάνεις και προχωράς την ζωή σου” και οι άλλοι είναι ότι “όχι, δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις!”», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, όταν ρωτήθηκε αν έχουν αρραβωνιαστεί το επιβεβαίωσε λέγοντας: «Έχει γίνει η πρόταση από τον Μάνο, έχει δώσει ένα δαχτυλίδι».

Τέλος, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε ότι επιθυμούν να κάνουν και παιδί. «Του έχει σταθεί πάρα πολύ. Όχι μόνο σκέφτονται να παντρευτούν αλλά είναι τόσο καλά που στο μυαλό τους μέσα είναι πάρα πολύ σύντομα η απόκτηση παιδιού. Αυτά τα αποφασίσει η φύση κι ο Θεός. Αλλά πρέπει να το θέλει πολύ κι ένα ζευγάρι. Μαθαίνω από το περιβάλλον του Μάνου ότι στα άμεσα σχέδιά τους είναι η απόκτηση ενός παιδιού», τόνισε.

 

ΚΛΕΙΣΙΜΟ