Θα το λατρέψουν όλοι.
Από τον γνωστό σεφ, Πάνο Παπαδάκη.
Υλικά:
- 3 μέτρια αυγά
- 500 γρ άλειμμα πραλίνα σοκολάτας
- 150 γρ ψιλό σιμιγδάλι
- 2 κτγ μπέικεν πάουντερ
- 1 μπανάνα
- 100 γρ σταγόνες κουβερτούρα
Για το πασπάλισμα
- Πραλίνα σοκολάτας
- Νιφάδες κουβερτούρας
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα αυγά και τα αφρατεύουμε καλα με ένα σύρμα.
- Έπειτα προσθέτουμε την πραλίνα σοκολάτας.
- Πολτοποιούμε την μπανάνα και την προσθέτουμε και κείνη μέσα στο μείγμα.
- Προσθέτουμε το ψιλό σιμιγδάλι, το μπέικεν , τις σταγόνες κουβερτούρας και ανακατεύουμε με ένα σύρμα όλα τα υλικά πολύ καλά.
- Σε μια φόρμα 32χ13 εκ. βάζουμε μια λαδόκολλα και ρίχνουμε το μείγμα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 35-40 λεπτά στους 180 c.
- Αφήνουμε το κέικ να κρυώσει πολύ καλά.
- Στολίζουμε με πραλίνα σοκολάτας και νιφάδες κουβερτούρας.