«Σασμός» spoiler: Ο λόγος που η Καλλιόπη, παρά την πρόταση γάμου, δεν παντρεύτηκε με τον Παυλή και έγιναν εχθροί!

«Σασμός» spoiler: Ο λόγος που η Καλλιόπη, παρά την πρόταση γάμου, δεν παντρεύτηκε με τον Παυλή και έγιναν εχθροί!

Τους δύο εχθρούς τους ενώνει κοινό παρελθόν.

Απρόσμενη εξέλιξη στη σειρά «Σασμό» αποκαλύφθηκε μέσα από το τρέιλερ για το επεισόδιο της Πέμπτης, αφού σε αυτό είδαμε την Καλλιόπη και τον Παυλή να μιλούν για την πρόταση γάμου που της είχε κάνει και τον γάμο τους, που δεν έγινε ποτέ.

Σύμφωνα με το περιοδικό TV24, η οικογένεια Βρουλάκη έψαχνε νύφη για τον Παύλο και η Καλλιόπη ήταν μια νέα, όμορφη και προικισμένη Κρητικοπούλα που ο πατέρας  του Παύλου την ήθελε νύφη.

Την έδειξε στον γιο του και εκείνος συμφώνησε ότι τη θέλει γυναίκα του. Ο πατέρας του μίλησε στον πατέρα της Καλλιόπης που δεν είχε καμία αντίρρηση για έναν τέτοιο γάμο.

Είχε όμως η Καλλιόπη που ήταν ήδη ερωτευμένη με τον Βασίλη Σταματάκη και βλέπονταν κρυφά από όλους κάνοντας σχέδια γάμου. Έτσι εναντιώθηκε στον πατέρα της για να μην προδώσει την αγάπη της.

Αμέσως έγινε  εχθρός της οικογένειάς της που της μήνυσε ότι αν δεν παντρευόταν τον Παύλο θα την αποκλήρωναν. Η Καλλιόπη άνοιξε την πόρτα και έφυγε.

Ο Παύλος πληγώνεται και μάλιστα ακόμα περισσότερο όταν λίγο καιρό μετά βλέπει την Καλλιόπη στο πλευρό του Βασίλη Σταματάκη.

Βέβαια προχωρά κι εκείνος  τη ζωή του, γνωρίζει την Αμαλία και κάνουν οικογένεια χωρίς να ξεχνά το όχι της Καλλιόπης.

Ξεκινά κόντρα μεταξύ τους και ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες σε κάθε τους συνάντηση. Ο Βασίλης δεν έμαθε ποτέ ότι ο Παύλος ήταν αντίζηλός του. Ο Παύλος όμως τον πολεμούσε με κάθε ευκαιρία…

ΚΛΕΙΣΙΜΟ