Για τις δύσκολες μέρες της υπογλυκαιμίας…
Υλικά:
- 600 ml γάλα
- 100 γραμμάρια κορν φλάουρ
- 300 γραμμάρια ζάχαρη
- 2 πορτοκάλια
Εκτέλεση:
Στύβουμε το 1½ πορτοκάλι και κόβουμε το άλλο μισό σε φέτες.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε σε χαμηλή φωτιά το γάλα και τη ζάχαρη να ζεσταθούν ανακατεύοντας συνεχώς με ξύλινη κουτάλα, μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
Προσθέτουμε το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε, μέχρι να αρχίσει να πήζει η κρέμα.
Προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να δέσει η κρέμα.
Μοιράζουμε την κρέμα πορτοκαλιού σε μπολ, και τα αφήνουμε για μια ώρα στο ψυγείο να κρυώσει η κρέμα.