Εύκολη, γρήγορη και οικονομική συνταγή για κρέμα πορτοκάλι!

Εύκολη, γρήγορη και οικονομική συνταγή για κρέμα πορτοκάλι!

Για τις δύσκολες μέρες της υπογλυκαιμίας…

Υλικά:

  • 600 ml γάλα
  • 100 γραμμάρια κορν φλάουρ
  • 300 γραμμάρια ζάχαρη
  • 2 πορτοκάλια

Εκτέλεση:

Στύβουμε το 1½ πορτοκάλι και κόβουμε το άλλο μισό σε φέτες.

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε σε χαμηλή φωτιά το γάλα και τη ζάχαρη να ζεσταθούν ανακατεύοντας συνεχώς με ξύλινη κουτάλα, μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.

Προσθέτουμε το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε, μέχρι να αρχίσει να πήζει η κρέμα.

Προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να δέσει η κρέμα.

Μοιράζουμε την κρέμα πορτοκαλιού σε μπολ, και τα αφήνουμε για μια ώρα στο ψυγείο να κρυώσει η κρέμα.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ