Μάριος Παπαγεωργίου: Η σοκαριστική μαρτυρία στο  «Φως στο Τούνελ» από φυλακές και το κρανίο που βρέθηκε

Μάριος Παπαγεωργίου: Η σοκαριστική μαρτυρία στο  «Φως στο Τούνελ» από φυλακές και το κρανίο που βρέθηκε

Βρέθηκε;

Έντεκα χρόνια από την απαγωγή και δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου, μία σημαντική μαρτυρία από τον χώρο των φυλακών έφτασε στο «Τούνελ» για να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα, μιας και το πτώμα του 26χρονου οπτομέτρη, δεν έχει βρεθεί μέχρι σήμερα.

Κρατούμενος σε φυλακές υποστήριξε πως γνωρίζει το σημείο που άφησαν το άψυχο σώμα του Μάριου και έδωσε στην εκπομπή σχετικές λεπτομέρειες.

Ο μάρτυρας υπέδειξε το σημείο που έκρυβε το μακάβριο μυστικό, προκειμένου να ηρεμήσει η μητέρα του μετά από τόσα χρόνια, όπως είπε.

Ο δημοσιογράφος του «Τούνελ», Τάκης Νικολάου μαζί με τον σκηνοθέτη, Σωτήρη Σπαθάρη, κατευθύνθηκαν στο χώρο που οδήγησε η πληροφορία. Κοντά στην Μαγούλα και πριν τα Δερβενοχώρια η εκπομπή «όργωσε» κυριολεκτικά το δύσβατο μέρος.

Τα ευρήματα είναι σοκαριστικά και ούτε οι έμπειροι συνεργάτες της εκπομπής δε μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους. Μετά από ώρες ερευνών, εντόπισαν την τρύπα, που υπέδειξε ο κρατούμενος και όπου σύμφωνα με τον ίδιο, εκεί ήταν το κρανίο του Μάριου.

Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε. Τα αποτελέσματα του DNA θα δείξουν αν το κρανίο είναι πράγματι του Μάριου Παπαγεωργίου, αφού θα εξεταστεί από ανθρωπολόγο ή ανήκει σε κάποιον άλλο αγνοούμενο, που πιθανότατα έπεσε θύμα δολοφονίας.

Θυμίζουμε ότι ο «εγκέφαλος» της ομάδας που τον απήγαγαν και εξαφάνισαν, καταδικάστηκε, αλλά δεν αποκάλυψε ποτέ τι του συνέβη και πού βρίσκεται το πτώμα του.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ