Η Καινούργιου τα «βάζει» με Ελευθερίου για τον Σχίζα: «Ντροπή, ξεφτίλα. Είναι κατίνα, ανήθικη και τραγική»

Η Καινούργιου τα «βάζει» με Ελευθερίου για τον Σχίζα: «Ντροπή, ξεφτίλα. Είναι κατίνα, ανήθικη και τραγική»

Η τραγουδίστρια προκάλεσε μεγάλη ανακατωσούρα.

Το βράδυ της Κυριακής ο Στάθης Σχίζας αποχώρησε οικειοθελώς από το “Survivor All Satr”  με την Ελευθερία Ελευερίου να …έχει βάλει το χεράκι της.

Η τραγουδίστρια που μπήκε πρόσφατα στο παιχνίδι και είναι στενή φίλη με τη σύντροφο του Στάθη Σχίζα, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, του μετέφερε κάποια πράγματα, τα οποία τον αναστάτωσαν με αποτέλεσμα αν αποφασίσει να εγκαταλείψει το παιχνίδι.

«Εκεί που ήταν μια χαρά η ψυχολογία μου, ζούσα το παιχνίδι, ξαφνικά έρχεται η Ελευθερία και μου δίνει ένα “χαστούκι” και μου την ρίχνει στα πατώματα. Με κάποια λεγόμενα που μου είπε… Αυτό που μου έκανε η Ελευθερίου πραγματικά δεν το περίμενα, ειδικά από αυτήν! Έχω αναγουλιάσει από την κακία του κόσμου. Αυτό ήταν κακία, δεν ήταν πονηριά. Ήταν κακία», ανέφερε σε φίλους του λίγο πριν αποφασίσει να φύγει.

Το πρωί της Δευτέρας η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της «Super Κατερίνα» δεν έκρυψε την έντονη ενόχληση της για τη συμπεριφορά της τραγουδίστριας.

«Το μόνο που με νοιάζει από το Survivor αυτές τις ημέρες είναι πόσο κατίνα είναι η Ελευθερία Ελευθερίου. Έχω σοκαριστεί. Υποτίθεται ότι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι φίλη της. Εγώ πιστεύω ότι του είπε και πιο χοντρά πράγματα. Και γι’ αυτό καταρρακώνει την ψυχολογία ενός παιδιού, που έχουν και ένα παιδί έξω.

Δεν ξέρω αν ισχύουν όλα αυτά αλλά αυτό που έκανε η Ελευθερίου… εμένα αν ήταν φίλη μου, θα της έβαζα Χ. Είναι τόσο χοντρό αυτό που έκανε η Ελευθερίου που δεν ξέρεις ένας άνθρωπος ερωτευμένος σε τι σημείο μπορεί να φτάσει. Να στεναχωρηθεί πολύ και να πάθει κάτι, χτύπα ξύλο, ή χίλια δυο. Μια κοπέλα που έχει μια σχέση και την έχεις εκθέσει τόσο πολύ… ήταν τόσο ανήθικο αυτό. Ντροπή, ξεφτίλα.

Τι δουλειά είχε να τα πει όλα αυτά και να του κάνει έτσι την ψυχολογία του; Τραγική η Ελευθερίου, τραγική», τόνισε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ