Το γκέι ζευγάρι που θα ταράξει τα νερά στη σειρα «Αυτή η νύχτα μένει»- Με τρία επεισόδια αυτή την εβδομάδα

Το γκέι ζευγάρι που θα ταράξει τα νερά στη σειρα «Αυτή η νύχτα μένει»- Με τρία επεισόδια αυτή την εβδομάδα

Δύσκολα θα γίνει αποδεκτό.

Μία νέα σχέση στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» θα αποκαλυφθεί και θα ταράξει τα νερά, αφού φια την δεκαετία των 80s είναι μη αποδεκτή κοινωνικά.

Σύμφωνα με τα τελευταία spoilers, ο Ντίνος, που έλαβε μέρος στην οντισιόν που οργάνωσε ο Στρατής για την εύρεση νέων τραγουδιστών ντυμένος με γυναικεία ρούχα, αν και ενθουσίασε άπαντες θα διχάσει για το αν πρέπει αν τον κρατήσουν ή όχι.

Εντέλει θα ξεκινήσει συνεργασία στο «Όνειρο», αλλά θα αναστατώσει την περιοχή, καθώς θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του αστυνόμου Αλέξανδρου και σύντομα  θα γίνουν κανονικό ζευγάρι…

Έτσι, θα αποκαλυφθεί και ποιο είναι το μυστικό του αστυνομικού, για το οποίο τον εκβιάζουν. Είναι γκέι.

Τι θα δούμε στα επεισόδια της εβδομάδας:

Τετάρτη 15 Μαρτίου

Ενώ στην πίστα του «Ονείρου» η διασκέδαση ανάβει, κάτω στη σάλα όλοι προσπαθούν να ξεφύγουν από τις «φλόγες» -εκτός του Διαγόρα που ξεφαντώνει. Ο Αλέξανδρος προσπαθεί να πείσει το Στρατή πως ο Χρήστος βρίσκεται πίσω από όσα τον ταλαιπωρούν. Οι δύο άντρες θα βρεθούν αντιμέτωποι για μια ακόμα φορά, ο Στρατής θα διαλέξει το λυτρωτικό δρόμο που οδηγεί στη Ζέτα, όμως, μια ακόμα έκπληξη τον περιμένει.

Ο Σταματιάδης βρίσκεται μπροστά σε ένα δίλλημα που τον αναγκάζει να σκεφτεί τις πραγματικές προτεραιότητες του. Ο Διαγόρας απλώνει τις επιχειρήσεις γοητείας στο σπίτι του Χρήστου και εκείνος αναγκάζεται να αποδεχτεί τη «βοήθεια» του την ίδια στιγμή που η Βάσω του θέτει όρια. Η Φωτεινή σε μία ακόμα απρόσμενη, όσο και απελπισμένη, πράξη της

Πέμπτη 16 Μαρτίου

Η πρόταση γάμου του Γιώργη στη Νίτσα ανακόπτει την προσπάθεια της Νίκης να ειδοποιήσει τη Νίτσα για την εμφάνιση του Ντόκου καθώς την ίδια στιγμή εκείνη πρέπει να αντιμετωπίσει και τη Βρεττώ. Ο Χρήστος οδηγείται σε μια λυτρωτική απόδραση ενώ ο Στρατής καταπίνει την πικρία του δεχόμενος τη στήριξη της Διαμάντως αλλά ξαφνικά βρίσκεται αντιμέτωπος με τα ερωτήματα που του θέτει η Φωτεινή. Ο Διαγόρας και ο Άλκης εντείνουν τις έρευνες τους αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Ο Τάσος αρχίζει να ασφυκτιά στη νέα κατάσταση ενώ ο Πέρης κάνει ένα λάθος που θα αποδειχθεί μοιραίο. Ο Στέλιος παίρνει πρωτοβουλίες που τον οδηγούν να ξαναγυρίσει στις μέρες του θανάτου της Μαρίνας.

Παρασκευή 17 Μαρτίου

Η χαρά που νιώθει ο Γιώργης για την εξέλιξη της σχέσης του με τη Νίτσα και την οικογένεια που τον αγκαλιάζει, τον εμποδίζει να αντιληφθεί ότι το έδαφος είναι πυρωμένο. Ο Αλέξανδρος αδυνατεί να κατανοήσει την αλλαγή στάσης του Σταματιάδη και η Φωτεινή συνεχίζει την πορεία της στο αδιέξοδο. Ο Ντόκος παραδίνεται στην εμμονή του για τη Ζέτα και ψάχνει ίχνη της, την ίδια ώρα που ο Διαγόρας εμφανίζεται απειλητικός στη Διαμάντω αναζητώντας απαντήσεις στα δικά του σκοτεινά ερωτήματα. Η Ζέτα δυσκολεύεται από την απουσία του Σταύρου και η προσπάθεια του Στρατή να την ξαναφέρει κοντά του αποδεικνύεται ολέθρια. Ο Χρήστος αποφασίζει να κάνει ένα μεγάλο βήμα και ζητά τη συναίνεση της Βάσως.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ