H τραγική αποκάλυψη του πατέρα νεαρού θύματος των Τεμπών– «Αλήθεια λέτε τώρα; Μου κάνετε πλάκα;»

H τραγική αποκάλυψη του πατέρα νεαρού θύματος των Τεμπών– «Αλήθεια λέτε τώρα; Μου κάνετε πλάκα;»

Πόσα οικογενειακά δράματα αποκαλύπτονται…

Ο Παύλος Ασλανίδης είναι ένας από τους τραγικούς πατέρες που έχασαν το παιδί τους στο δυστύχημα των Τεμπών και πλέον ζητεί δικαίωση.

Ο χαροκαμένος άνδρας μίλησε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα και αποκάλυψε το οικογενειακό του δράμα, καθώς -όπως είπε- τέσσερις μέρες πριν τον σοκαριστικό θάνατο του γιου του είχε κηδέψει τον πατέρα του, ενώ πριν δύο μήνες και τη μητέρα του…

«Ο τόπος καταγωγής μας είναι από τη Δράμα και τον πήγαμε εκεί τον Δημήτρη. Εκεί τον κηδέψαμε. Πριν μία εβδομάδα, είχα κηδέψει τον πατέρα μου. Έχασα πατέρα και γιο μέσα σε τέσσερις ημέρες. Πριν δύο μήνες είχα χάσει τη μητέρα μου. Ο πατέρας μου ήταν 92 χρονών. Μέσα σε τέσσερις ημέρες είχαμε αυτά τα δύο συμβάντα.

Έχω άλλους δύο γιους, μικρότερους από τον Δημήτρη Τα αδέλφια του είναι ακόμα σε σοκ. Ακόμα είναι στρωμένο το κρεβάτι του.Κοιμόταν και τα τρία σε ένα δωμάτιο, μεγάλωσαν μαζί. Περιμένουν τον αδελφό τους να γυρίσει. Η σύζυγος είναι κομμάτια, είναι μητέρα και για μία μητέρα είναι χειρότερο από έναν πατέρα», ανέφερε.

«Αλήθεια λέτε τώρα; Δεν ξέρω τι να σας ρωτήσω, αλήθεια τώρα. Τι να σας πω τώρα; Τι ρωτάς τον άνθρωπο αυτό;», αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ