«Σασμός» Spoiler: Ο Αντώνης κερδίζει τη μάχη με τη ζωή αλλά…

«Σασμός» Spoiler: Ο Αντώνης κερδίζει τη μάχη με τη ζωή αλλά…

Αγωνία για τον αστυνόμο.

Δυσάρεστη τροπή πήρε ο πολύαναμενόμενος γάμος της Μαρίνας και του Αντώνη στον «Σασμό», αφού ο Φαρμάκης είχε στήσει ενέδρα στη νύφη προκειμένου να εκδικηθεί τον αστυνομικό. Ωστόσο, ο Αντώνης μπήκε μπροστά και έσωσε τη γυναίκα της ζωής του με τον ίδιο να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τα τελευταία spoiler, ο αγαπημένος μας αστυνομικός, παρότι θα πάθει και ανακοπή κατά τη διάρκεια του χειρουργείου του, με τη βοήθεια των γιατρών θα καταφέρει να βγει νικητής με πολύ σημαντικά προβλήματα, όμως.

Θα ξυπνήσει αλλά θα έχει αμνησία. Έτσι, η Μαρίνα μετά τη μεγάλη λαχτάρα που έχει περάσει θα πρέπει να αντιμετωπίσει και αυτό. Ο αγαπημένος της ζωντανός μεν , χωρίς να θυμάται τίποτα δε. Μένει να δούμε αν η αμνησία θα είναι προσωρινή ή μόνιμη…

Βέβαια, αν κρίνουμε από τα λεγόμενα της Δανάης Παππά στην εκπομπή «Happy Day», η εξέλιξη μάλλον θα είναι ευχάριστη για το ζευγάρι.

Η τηλεοπτική Θεοδώρα, αν και δεν μπορούσε να αποκαλύψει πολλά για τη συνέχεια της σειράς, έδωσε ένα σημαντικό spoiler για τους τηλεθεατές που αγωνιούν για την υγεία του Αντώνη.

«Τα χέρια μου είναι δεμένα. Να σας δώσω μία ελπίδα. Προσωπικά, σαν Δανάη, θέλω ο Αντώνης να είναι με τη Μαρίνα, να τα καταφέρουν και να βγει στο φως όλη η αλήθεια. Θέλω, επιτέλους, αυτό το ζευγάρι να ζήσει τον έρωτα που περιμένει τόσα χρόνια. Η Μαρίνα είναι ένας χαρακτήρας πονεμένος από όλες τις πλευρές. Της αξίζει να το ζήσει αυτό το πράγμα. Να το βιώσει στο 100% με τον Αντώνη. Νομίζω ότι αυτή τη φορά θα πάνε όλα καλά στο τέλος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ