«Σέρρες»: Η σειρά του Καπουτζίδη με τον αδικοχαμένο Πάνο Νάτση κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 αυτή την εβδομάδα

«Σέρρες»: Η σειρά του Καπουτζίδη με τον αδικοχαμένο Πάνο Νάτση κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 αυτή την εβδομάδα

Μία σειρά που συζητήθηκε πολύ όταν προβλήθηκε στον ΑΝΤ1+.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης παρουσιάζει τη σειρά «Σέρρες» στη συμβατική συχνότητα του ΑΝΤ1. Θα προβληθεί από την Τετάρτη 22 Μαρτίου και κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00.

Πρόκειται για μια ευαίσθητη, αιχμηρή, τρυφερή, νοσταλγική και αισιόδοξη, σειρά-ύμνο στη διαφορετικότητα. Η οποία απέσπασε δεκάδες διθυραμβικές κριτικές. Για δύο εβδομάδες, έξι ημέρες γεμάτες αβίαστο γέλιο, συγκίνηση και όνειρα, μέσα από την ιδιαίτερη σχέση ενός πατέρα με τον γιο του.

Η υπόθεση
Ο Οδυσσέας, ζει στην Αθήνα, μακριά από την οικογένειά του. Η περίπλοκη σχέση με τον πατέρα του, τον Λευτέρη, τους έχει οδηγήσει στην αποξένωση.

Όταν, όμως, ένα δυσάρεστο γεγονός αναγκάζει τον Οδυσσέα να επιστρέψει στις Σέρρες, όλα αρχίζουν να αλλάζουν. Έτσι, δύο ξένοι στο ίδιο σπίτι, στην ίδια πόλη, πατέρας και γιος, ξεκινούν από το μηδέν να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο. Έχοντας στο πλευρό του τη Χρύσα και απέναντί του τη Σταματίνα, τη Νάνσυ και τον Θωμά, ο Οδυσσέας θα βοηθήσει τον πατέρα του να σταθεί ξανά στα πόδια του. Μέσα από στιγμές συγκίνησης και γέλιου, ο Οδυσσέας και ο Λευτέρης θα γνωριστούν πραγματικά, θα αγαπηθούν από την αρχή και θα συμφιλιωθούν με τις διαφορές τους, αλλά και με την απώλεια.

Σε μια επαρχιακή πόλη, με εικόνες από μια Ελλάδα που όλοι γνωρίζουμε, ο Οδυσσέας και ο Λευτέρης ανακαλύπτουν ότι ο κόσμος είναι πιο όμορφος όταν αποδεχόμαστε τον εαυτό μας, αλλά και τους γύρω μας, για αυτό που είναι πραγματικά.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ