Αδιανόητη εξέλιξη στο «Μαύρο Ρόδο» που έχει ξεσηκώσει το twitter! Η ανεπίτρεπτη ενέργεια του Πέτρου

Αδιανόητη εξέλιξη στο «Μαύρο Ρόδο» που έχει ξεσηκώσει το twitter! Η ανεπίτρεπτη ενέργεια του Πέτρου

Το μεγάλο φάουλ που χρεώνουν στους σεναριογράφους.

Ανατρεπτικές εξελίξεις θα έχουμε στα επόμενα επεισόδια του «Μαύρου Ρόδου» που, αν είναι έγκυρο το spoiler του περιοδικού tivi serial, θα οδηγήσουν στο χωρισμού του Πέτρου και της Ελισάβετ με τον Καστρινό να ευθύνεται εξ ολοκλήρου. Μάλιστα, μία ενέργεία του έχει προκαλέσει ήδη απίστευτο εκνευρισμό στο twitter.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελισάβετ προσπαθεί να χτίσει μια νέα ζωή στην Πάτρα, την ώρα που ο Γεράσιμος συνεχίζει να την ενοχλεί. Κάποια στιγμή ο Πέτρος της ζητάει να τον ακολουθείς στο καρναβάλι.  Κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού το ζευγάρι χάνεται και βρίσκει την Ελισάβετ ο Γεράσιμος. Η κοπέλα φεύγει μαζί του, ενώ ο  Πέτρος αρχίζει να την αναζητά παντού.

Η Ελισάβετ είναι μαζί με το Γεράσιμο όποιος προσπαθεί να την πείσει να ξαναγυρίσει στην Γερακιανή. Μάλιστα της τονίζει πως δεν ανήκει στην Πάτρα και πως δεν της ταιριάζει αυτός ο τρόπος ζωής. Τα λόγια του προβληματίζουν την κοπέλα η οποία σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει. Οι μέρες περνούν και Γεράσιμος εξακολουθεί να συμπεριφέρεται περίεργα ενώ, δεν μπορεί να δεχτεί πως η Ελισάβετ συνεχίζει να είναι μαζί με τον Πέτρο. Μάλιστα χάνει εντελώς τον εαυτό του και πάνω στην απελπισία του αποφασίζει να δώσει τέλος στη ζωή του.

Κάνει απόπειρα αυτοκτονίας με ένα όπλο, όμως εκείνη τη στιγμή τον βλέπουν, ο Θέμης με τον  Καστρινό να καταφέρνει να τον ακινητοποιήσει. Την ίδια ώρα ο Πέτρος μαζεύει τα πράγματα του καθώς θα μετακομίσει στο σπίτι της Ελισάβετ. Όταν πηγαίνει της ανακοινώνει ότι κέρδισε το διαγωνισμό για την υποτροφία στην Φλωρεντία και στη συνέχεια τι ζητάει να τον συνοδεύσει σε ένα πάρτι μασκέ που θα κάνουν μαζί με τους συμφοιτητές του.

Όμως η Ελισάβετ αρνείται και έτσι ο νεαρός πηγαίνει μόνος του. Η παρέα ετοιμάζεται για το βραδινό reunion και κάποιος ρίχνει την ιδέα να γίνει μασκέ πάρτι. Ο Πέτρος τελικά πηγαίνει χωρίς την Ελισάβετ. Μόνο που το reunion της τάξης του Πέτρου καταλήγει σε μεθύσι της παρέας, ενώ κάποιοι έχουν μεταμφιεστεί σε καλόγριες.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Πέτρος. Το επόμενο πρωί η Ελισάβετ τρελαίνεται από την αγωνία της όταν βλέπει πως εκείνος δεν έχει ακόμα γυρίσει και φυσικά σοκάρεται όταν του τηλεφωνεί και απαντάει στο κινητό του μια γυναικεία φωνή. Και ειδικότερα, η Νατάσα…

Στο μεταξύ, ο Γεράσιμος καταφέρνει να εξασφαλίσει φωτογραφίες από το πάρτικαι έχει τον Πέτρο ντυμένο με μαντίλα. Χωρίς να χάσει ευκαιρία τις δείχνει στην Ελισάβετ και εκείνη σοκάρεται. «Είδες που ο τύπος σε κοροϊδεύει; Δεν σε σέβεται, Ελισάβετ, τι άλλο πρέπει να κάνει για να το καταλάβεις; Πάμε πίσω στη Γερακιανή», της λέει και εκείνη δέχεται. Παρά τις προσπάθειες του Πέτρου να της δώσει εξηγήσεις, εκείνη δεν ακούει κουβέντα και βαθειά πληγωμένη αποφασίζει να χωρίσουν…

Η ενέργεια του Πέτρου να ντυθεί καλόγρια, θεωρούν οι τηλεθεατές ότι είναι μέγιστη κοροϊδία στην Ελισάβετ και τα βάζουν με τους σεναριογράφους, καθώς θεωρού ότι αποδομούν τον χαρακτήρα του Πέτρου.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ