Μεγάλη ανατροπή στο «Μαύρο Ρόδο»: Η εξέλιξη που δυσαρεστεί τους τηλεθεατές

Μεγάλη ανατροπή στο «Μαύρο Ρόδο»: Η εξέλιξη που δυσαρεστεί τους τηλεθεατές

Άσχημα νέα για τους δυο ερωτευμένους νέους.

Μεγάλη ανατροπή στο «Μαύρο Ρόδο», καθώς οι εξελίξεις στα αμέσως επόμενα επεισόδια θα δυσαρεστήσουν τους τηλεθεατές. Πέτρος και Ελισάβετ έχουν γίνει επίσημα ζευγάρι και ζουν όμορφες στιγμές, ωστόσο, όλα αυτά θα αλλάξουν και πάλι με το …χεράκι του Γεράσιμου.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του πάντα έγκυρου περιοδικού «MyTv», ο Γεράσιμος βρίσκεται στο μαγαζί του Θέμη, όπου γίνεται το reunion των συμμαθητών του Πέτρου με δύο από τους φίλους τους να εμφανίζονται ντυμένοι καλόγριες και τον νεαρό να είναι τύφλα στο μεθύσι να γελάει μαζί τους και να μην μπορεί να αντιληφθεί ότι έτσι χλευάζουν την Ελισάβετ.

Εκεί βρίσκεται και ο Γεράσιμος, ο οποίος τραβάει φωτογραφίες, τις στέλνει στην Ελισάβετ. Η κοπέλα μόλις τις βλέπεις σοκάρεται και απογοητεύεται, καθώς θεωρεί πως ο αγαπημένος της αλλά και οι φίλοι του την χλευάζουν και δεν την σέβονται.

Επίσης το γεγονός πως ο Πέτρος δεν επέστρεψε στο σπίτι εκείνο το βράδυ και κοιμήθηκε στο σπίτι της Νατάσσας επειδή κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ πληγώνει την κοπέλα. Παρόλο που ο Πέτρος της ζητάει συγνώμη που την στεναχώρησε και προσπαθεί να της εξηγήσεις πως δεν ευθύνεται για την απερισκεψία των φίλων του, η Ελισάβετ αδυνατεί να τον συγχωρέσει. Μπορεί να παραδόθηκε στον έρωτα της για εκείνον και να προσπάθησε να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της μαζί του, όμως αισθάνεται πως ανήκουν σε δύο διαφορετικούς κόσμους, που δεν μπορούν ποτέ να ενωθούν επί της ουσίας.

Έτσι λοιπόν παίρνει μία απόφαση που διαλύει τον Πέτρο. Του ανακοινώνει τον οριστικό χωρισμό τους και στη συνέχεια μαζεύει τα πράγματα της και φεύγει από την Πάτρα. Η κοπέλα φορά ξανά τα ράσα και επιστρέφει εκεί που θεωρεί ότι ανήκει, στο μοναστήρι. Η απόφαση της ξαφνιάζει το Λευτέρη, ο όποιος ζητάει εξηγήσεις από τον Πέτρο.

Ο τελευταίος βρίσκεται σε απόγνωση καθώς είναι πραγματικά ερωτευμένος με την Ελισάβετ και το τελευταίο πράγμα που ήθελε ήταν να την πληγώσει. Παράλληλα ο Γεράσιμος είναι χαρούμενος μιας και κατάφερε να χωρίσει το ζευγάρι και να γυρίσει Ελισάβετ πίσω στη Γερακιανή. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η κοπέλα πήγαινε στην ηγουμένη και ζητάει να επισπεύσουν την κουρά της, αφού θέλει για το υπόλοιπο της ζωής της να μείνει στο μοναστήρι…

ΚΛΕΙΣΙΜΟ