Τεράστια ανατροπή στο «Σασμό»: Ο Αστέρης χωρίζει την Αργυρώ!

Τεράστια ανατροπή στο «Σασμό»: Ο Αστέρης χωρίζει την Αργυρώ!

Τα όνειρα το ζευγαριού γκρεμίζονται…

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του «Σασμού» για τον Μαθιό και τον Αστέρη.
Σύμφωνα με το περιοδικό «My Tv» και το ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα, ο Μαθιός μετά από μια μεγάλη κρίση πανικού μεταφέρεται στο νοσοκομείο και προκαλεί ανησυχία στην οικογένειά του.

Από την άλλη ο Αστέρης μαθαίνει την αλήθεια για τον μικρό Πετρή και η αντίδρασή του φέρνει σε απόγνωση την Αργυρώ. Πιο αναλυτικά, η Αργυρώ και ο Σταύρος υπογράφουν το διαζύγιό τους και η Αργυρώ στη συνέχεια πηγαίνει μια βόλτα με την Στέλλα, όπου της αποκαλύπτει ότι πατέρας του Πετρή είναι ο Αστέρης. Η δικηγόρος μετά το αρχικό σοκ την συμβουλεύει να μιλήσει του Αστέρη.

Έτσι, την επόμενη μέρα του ζητάει να συναντηθούν αποφασισμένη να του πει την αλήθεια. Ο Αστέρης, όμως, πριν βρεθεί με την αγαπημένη του έχει μια συνάντηση με τον Σταύρο, ο οποίος εξοργισμένος από την πληροφορία που του μετέφερε ο Βαγγέλης που κρυφάκουσε ότι η Αργυρώ και ο Αστέρης σχεδιάζουν να μετακομίσουν στην Αυστραλία με τον μικρό, του αποκαλύπτει ότι το παιδί είναι δικό του.

Η αντίδραση του Σταματάκη είναι ακραία και δεν μπορεί να πιστέψει ότι η αγαπημένη του του έχει πει ένα τόσο μεγάλο ψέμα. Όταν την συναντάει της φέρεται σκληρά και της ξεκαθαρίζει ότι δεν θέλει να του ξαναμιλήσει και να μείνει μακριά του και ότι θα κάνει τα πάντα για να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο με το παιδί του. Η Αργυρώ είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και βλέπει τα όνειρά της να γκρεμίζονται για άλλη μια φορά.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ