Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ- Ποιες περιοχές αφορά

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ- Ποιες περιοχές αφορά

Χαλάει πάλι ο καιρός.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ σήμερα Τρίτη (02.05.2023), καθώς η κακοκαιρία αναμένεται να «χτυπήσει» από τα δυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται κατά τόπους από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και χαλαζοπτώσεις, καθώς και πρόσκαιρα θυελλώδεις ανέμους.

Σήμερα το απόγευμα, τα φαινόμενα επιδείνωσης του καιρού θα εμφανιστούν στο στο Ιόνιο και προς το βράδυ στην Ήπειρο και άλλα τμήματα της χώρας. Μάλιστα, η επιδείνωση θα συνεχιστεί και αύριο, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης της ΕΜΥ.

Πιο αναλυτικά:

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται για σήμερα Τρίτη (02-05-2023) από αργά το απόγευμα στο Ιόνιο και προς το βράδυ στην Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Στερεά, τη Θεσσαλία (κυρίως τα δυτικά τμήματα) και την Πελοπόννησο.

Αύριο Τετάρτη (03-05-2023):

στο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά, τη Θεσσαλία και την κεντρική Μακεδονία.

έως και τις απογευματινές ώρες στην Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία, την κεντρική Στερεά και τη δυτική και βόρεια Πελοπόννησο.

από τις μεσημβρινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Την Πέμπτη (04-05-2023) τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν, ωστόσο ο καιρός θα διατηρηθεί άστατος, με βροχές και καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές στο Ιόνιο τις πρωινές ώρες και στα ηπειρωτικά το μεσημέρι – απόγευμα.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού στα τακτικά και έκτακτα δελτία καιρού, στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ και τον λογαριασμό της ΕΜΥ στο Twitter.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ