«Καταραμένη» η Άσπα στο «Σασμό»: Χαροπαλεύει ο Μύρωνας!

«Καταραμένη» η Άσπα στο «Σασμό»: Χαροπαλεύει ο Μύρωνας!

Νέα ατυχία για την κοπέλα.

Μία αρνητική εξέλιξη θα έχουμε τις επόμενες μέρες στο «Σασμό», που θα δυσαρεστήσει αρκετά τους τηλεθεατές, αφού η Άσπα θα δεχθεί νέο χτύπημα από τη μοίρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού «MYtv», ο Αστέρης και η Αργυρώ προσπαθούν να βρουν νέες ισορροπίες, μετά την αποκάλυψη ότι ο  μικρός Πετρής είναι γιος του, και προσπαθεί να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί του.

Μάλιστα, η Καλλιόπη επισκέπτεται απροειδοποίητα το σπίτι Μαθιού-Βασιλικής και βρίσκει την νύφη της και τους γιους της να παίζουν με τον μικρό, γίνεται έξαλλη, ενώ η Βασιλική προσπαθεί μάταια να της εξηγήσει ότι είναι φίλες με την Αργυρώ και ότι την βοηθάει όταν χρειάζεται, κρατώντας τον Πετρή.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Μάκης στην προσπάθειά του να φέρει εις πέρας την αποστολή που του ανέθεσε ο Φαρμάκης, πυροβολεί τον Μύρωνα.

Ο αστυνομικός πέφτει κάτω σοβαρά τραυματισμένος και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί φτάνει και η Άσπα γεμάτη αγωνία και δεν φεύγει στιγμή από κοντά του, ενώ οι γιατροί παλεύουν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Η άτυχη κοπέλα κατηγορεί τον εαυτό της για αυτό που συνέβη και νιώθει «καταραμένη».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ