«Σασμός»: Σε πανικό ο Μαθιός oμολογεί στη Βασιλική ότι σκότωσε τον Στεφανή- Η απρόσμενη αντίδρασή της

«Σασμός»: Σε πανικό ο Μαθιός oμολογεί στη Βασιλική ότι σκότωσε τον Στεφανή- Η απρόσμενη αντίδρασή της

Η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει από τη στιγμή που ο Ευθύμης αποκαλύπτει στη Βασιλική πως ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή.

Στη συνέχεια της σειράς, όπως διαβάζουμε στο περιοδικό MyTV, η Βασιλική αρνείται να πιστέψει πως ο αγαπημένος της έχει κάνει ένα τέτοιο έγκλημα. Κι ενώ ο Μαθιός την πείθει πως είναι αθώος, θα κάνει ένα μοιραίο λάθος. Όπως θα δούμε, ο Ευθύμης αρχίζει να μένει στο ξενοδοχείο που εργάζεται η Βασιλική.

Ο Μαθιός, όμως, όταν ενημερώνεται για τη διαμονή του Φαρµάκη στο ξενοδοχείο, εξοργίζεται και πηγαίνει να τον συναντήσει. Οι δύο άντρες έχουν μια συζήτηση και ο Ευθύμης προκαλεί τον Μαθιό µε κάθε τρόπο µε αποτέλεσμα εκείνος να πέφτει στην παγίδα του. Ο Μαθιός παραδέχεται πως σκότωσε τον Στεφανή, αλλά αγνοεί πως ο Φαρµάκης ηχογραφεί τη συνομιλία τους.

Τότε ο Ευθύµης τον απειλεί πως από εδώ και στο εξής η ζωή του εξαρτάται από αυτόν, διότι, αν παραδώσει το ηχητικό ντοκουμέντο στην Αστυνομία, θα συλληφθεί και θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή.Ο Μαθιός συνειδητοποιεί το μοιραίο λάθος που έκανε και παγώνει. Λίγο μετά, ο τελευταίος, µην αντέχοντας να ζει άλλο μέσα στο ψέμα και στον φόβο, αποφασίζει να πει στη Βασιλική όλη την αλήθεια.

Συγκεκριμένα, της ομολογεί πως εκείνος σκότωσε τον Στεφανή και της εξηγεί τους λόγους για τους οποίους έβαψε τα χέρια του µε αίμα. Η Βασιλική καταρρέει και η καρδιά της σπάει σε χίλια κοµµάτια… Κοιτάζοντας τον Μαθιό αηδιάζει και το µόνο που θέλει είναι να φύγει μακριά του µη μπορώντας να πιστέψει πως ο άντρας που αγάπησε παράφορα προκάλεσε πόνο στην ίδια και στον Νικηφόρο.

Η αποκάλυψη έχει βυθίσει την Βασιλική σε σκοτεινές σκέψεις και θα την οδηγήσει σε μια απόφαση που θα ανατρέψει τα πάντα, καθώς λέει στον Μαθιό να μαζέψει τα πράγματα του και να φύγει άμεσα από το σπίτι, γεγονός που τον καταρρακώνει.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ