«Μαύρο Ρόδο»: Ο Θέμης ανακαλύπτει ότι ο Βίκος είναι γιος της Φιλαρέτης- Επεισόδια εβδομάδας

«Μαύρο Ρόδο»: Ο Θέμης ανακαλύπτει ότι ο Βίκος είναι γιος της Φιλαρέτης- Επεισόδια εβδομάδας

Δεν θα προβληθεί η σειρά την Τετάρτη λόγω ποδοσφαιρικού αγώνα.

Παράλληλα, ο Πέτρος συναντά την Ελισάβετ και καταλαβαίνει ότι η σχέση τους τελείωσε οριστικά…

Κυριακή 7 Μαΐου

Η Ελισάβετ δίνει στην Αυξεντία το αδιάβαστο γράμμα του Πέτρου για να το πετάξει. Ο Γιώργος έχει εγκαταστήσει το σύστημα παρακολούθησης και βλέπουν μαζί με την Κασσιανή την Αυξεντία να κρύβει το γράμμα στο κελί της.

Ο Φραγκίσκος αγανακτεί με τον Πέτρο και του λέει ότι αν συνεχίσει να μην δίνει σημασία στη δουλειά θα διακόψει τη συνεργασία τους. Η Αλεξία εξηγεί στον Πέτρο πώς ό,τι κι αν κάνει εκείνος για να μεταπείσει την Ελισάβετ, θα είναι μάταιο αν η ίδια δεν δει τα πράγματα αλλιώς. Η Φιλαρέτη εξηγεί στην Ελισάβετ ότι δεν πρέπει να αντιμετωπίζει τη σχέση της με τον Πέτρο ως αμαρτία.

Τι θα συμβεί στην Τρίπολη μεταξύ του Σταυρίνου και της Γιάννας όταν συναντηθούν με τους νέους τους συντρόφους; Ο Βίκος αποκαλύπτει στην Κύρα όλη την αλήθεια για την εμπλοκή του στο φόνο της κόρης της.

Δευτέρα 8 Μαΐου

Η Γιάννα λέει επιτέλους το «ναι» στον Σαράντο. Ο Πέτρος θα βρει τρόπο να βρεθεί για άλλη μια φορά μέσα στο μοναστήρι. Ο Θέμης λυγίζει στις πιέσεις του Ζαμάνου. Η Κασσιανή ακούει τη Φιλαρέτη και την Αυξεντία να ετοιμάζονται να μεταφέρουν τα οστά του Διακοσάββα.

Τρίτη 9 Μαΐου

Ο Πέτρος ψάχνει την Ελισάβετ στο μοναστήρι. Όμως, εκείνη είναι άφαντη. Η Κύρα είναι εξαφανισμένη. Η Αλεξία βρίσκει έξω από το σπίτι της ένα στοιχείο που την ανησυχεί πολύ. Ο Θέμης συνδυάζει τα στοιχεία που έχει για τον Ζαμάνο και το ίδρυμα υιοθεσιών. Αυτό που συνειδητοποιεί κοντεύει να τον κάνει να χάσει το μυαλό του. Η κατάσταση της Αυξεντίας χειροτερεύει.

Η συνάντησή της με τον Πέτρο είναι σπαρακτική. Η Αλεξία καταφέρνει να μπει στο σπίτι της γιαγιάς της. Το κλειδί που ακούει στην πόρτα την κάνει να αναθαρρήσει. Στο σπίτι, όμως, δεν μπαίνει η Κύρα. Στο μαγαζί της Ευτυχίας γιορτάζουν τις χαρές της κόρης της. Οι ματιές που ανταλλάσσει η Γιάννα με τον Σταυρίνο, κάθε άλλο παρά ευχάριστες είναι. Ο Πέτρος δεν βρίσκει την Ελισάβετ. Το παίρνει απόφαση πως ο χωρισμός τους είναι οριστικός.

Πέμπτη 9 Μαΐου

Ο Πέτρος βρίσκει την Ελισάβετ στο δάσος και προσπαθεί να καταλάβει αν η απόφασή της να επιστρέψει στο μοναστήρι είναι οριστική. Η Φιλαρέτη ανησυχεί με τα προβλήματα μνήμης που παρουσιάζει η Αυξεντία, ενώ στέλνει στον Θέμη το στοιχείο που της ζήτησε για την εξέταση DNA.

Ο Σταυρίνος έρχεται σε σύγκρουση με τη Γιάννα και τον Σαράντο για τους αρραβώνες τους και ζητάει τη βοήθεια του Γιώργου για να φύγει από το χωριό. Η Αλεξία μαθαίνει μία πληροφορία που την κάνει πλέον να υποπτεύεται ότι η εξαφάνιση της Κύρας κρύβει κάτι πολύ πιο σκοτεινό. Πώς θα αντιδράσει ο Πέτρος όταν καταλάβει ότι η σχέση του με την Ελισάβετ τελείωσε οριστικά; Θα καταφέρει ο Βίκος να αποπροσανατολίσει την Αλεξία σε σχέση με την εξαφάνιση της γιαγιάς της;

ΚΛΕΙΣΙΜΟ