Αδιανόητη σύμπτωση: Η ειρωνεία με τη νέα σειρά που θα συμμετείχε ο Γιώργος Καραμίχος αλλά αρνήθηκε -πλέον- για ηθικούς λόγους!

Αδιανόητη σύμπτωση: Η ειρωνεία με τη νέα σειρά που θα συμμετείχε ο Γιώργος Καραμίχος αλλά αρνήθηκε -πλέον- για ηθικούς λόγους!

Πώς ανακάλυψε ότι έχει καρκίνο.

Μόλις λίγες μέρες αφότου ο Γιώργος Καραμίχος αποκάλυψε ότι πριν ένα μήνα διαγνώστηκε με καρκίνο, τον οποίο πρόλαβε σε αρχικό στάδιο, έκανε επέμβαση και δεν θα χρειαστεί να κάνει χημειοθεραπείες, έρχεται στο φως της δημοσιότητας μία απίστευτη σύμπτωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Φωτεινής Πετρογιάννη στην εκπομπή «Πρωινό, ο ηθοποιός συζητούσε με τον ΑΝΤ1 για μία σειρά από την Αργεντινή με τίτλο «Ο πρώτος από εμάς», με το σενάριο να θέλει έξι φίλους να βρίσκονται συχνά να συζητούν για όσα συμβαίνουν στις ζωές τους, με τον έναν εξ αυτών να ανακοινώνει στην παρέα του ότι έχει καρκίνο.

Ο Γιώργος Καραμίχος όσο έκανε τις συζητήσεις δεν γνώριζε για τη δική του περιπέτεια υγείας, ωστόσο στην πορεία αρνήθηκε να πάρει μέρος για ηθικούς και ψυχολογικούς λόγους.

Μάλιστα, στην ίδια εκπομπή ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός ανακάλυψε τυχαία το πρόβλημά του, καθώς πήγε για εξετάσεις της κόρης του που είχε νοσήσει με κορωνοϊό και οι γιατροί του είπαν να κάνει και ο ίδιος κάποιες εξετάσεις.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ