«Μαύρο Ρόδο»: Ο Λευτέρης ανακαλύπτει ότι η Ελισάβετ είναι έγκυος! Επεισόδια εβδομάδας

«Μαύρο Ρόδο»: Ο Λευτέρης ανακαλύπτει ότι η Ελισάβετ είναι έγκυος! Επεισόδια εβδομάδας

Στο μεταξύ συνεχίζει να αγνοείται η Κύρα, ενώ η Φιλαρέτη ανακαλύπτει την κάμερα της Κασσιανής.

Δευτέρα 15 Μαΐου

Μετά τα συμπτώματα άνοιας, η Αυξεντία εξαφανίζεται μέσα στη νύχτα από το μοναστήρι. Όλο το χωριό την ψάχνει. Κατά τη διάρκεια της αναζήτησής της, τι θα συμβεί στο δάσος ανάμεσα στον Σταυρίνο και τη Γιάννα; Ο Γεράσιμος λαμβάνει μία απόφαση για την τελετή κατά την οποία η Ελισάβετ θα πάρει την κουρά της. Ο Μητροπολίτης αντιδρά όταν μαθαίνει για την παρακολούθηση των μοναχών με κάμερες από την Κασσιανή. Ο Βίκος κάνει μία ενδιαφέρουσα ανακάλυψη στο χρηματοκιβώτιο της Κύρας. Η Αλεξία έρχεται κοντά σε μία μεγάλη αλήθεια.

Τρίτη 16 Μαΐου

Ο Βίκος παρακολουθεί με ενδιαφέρον το βίντεο της Κύρας και εξοργίζεται. Δίνει εντολή να του φέρουν αμέσως τον Παράσχο στην αποθήκη. Ο Παράσχος, όμως, αγνοείται. Στο σπίτι της Κύρας όλοι αναζητούν ένα στοιχείο για την εξαφάνισή της. Φαίνεται πως πλέον, η μόνη λύση, είναι η προσφυγή τους στην αστυνομία. Η Αυξεντία έχει βρεθεί, αλλά η κατάστασή της όλο και χειροτερεύει.

Ο Σταυρίνος ζητά από τη Γιάννα να φύγουν μαζί ενώ εκείνη πρέπει να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο. Λίγο αργότερα, στο σπίτι του, θα ζητήσει από την Τασούλα να μιλήσουν σοβαρά. Όλοι έχουν αρχίσει να σχολιάζουν τις αδιαθεσίες της Ελισάβετ. Εκείνη είναι ανύποπτη για το τι μπορεί στα αλήθεια να της συμβαίνει. Δέχεται να συνοδεύσει τον Λευτέρη στο γιατρό χωρίς να γνωρίζει ότι το ραντεβού είναι για εκείνη.

Τετάρτη 17 Μαΐου

Η Κασσιανή προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το πρόβλημα της Αυξεντίας και να της αποσπάσει πληροφορίες για τον Διακοσάββα. Η Φιλαρέτη φαίνεται να ζορίζεται από τις απαντήσεις που της ζητάει ο Μητροπολίτης. Ο Θέμης έχει αρχίσει να υποψιάζεται ότι ο Λουκάς του κρύβει πράγματα για τη Θάλεια. Ο Βίκος έχει αποφασίσει, ότι δεν θα αφήσει κανέναν να μπει εμπόδιο ανάμεσα σε εκείνον και την Αλεξία. Στα χέρια της Αλεξίας πέφτει ένα στοιχείο που συνδέει τον Βίκο με την εξαφάνιση της Κύρας. Πλησιάζει η ώρα που ο Λευτέρης θα μάθει αν οι υποψίες του για την εγκυμοσύνη της Ελισάβετ είναι αληθινές.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ