Η ερώτηση του Αρναούτογλου στην Καλή Δάβρη που έφερε δάκρυα:  «Συγγνώμη, δεν το ήξερα»

Η ερώτηση του Αρναούτογλου στην Καλή Δάβρη που έφερε δάκρυα:  «Συγγνώμη, δεν το ήξερα»

Αμήχανη στγμή για τον παρουσιαστή.

Καλεσμένη στο «The 2night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Κάλη Δαβρή και είχαν μια αμήχανη στιγμή.

Η «Φωφώ» από τον «Παράδεισο των κυριών» μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τους γονείς της και πως αντιμετωπίζουν την επιλογή της στην υποκριτική με την ηθοποιό να «λυγίζει», καθώς ο πατέρας της εχει φύγει από τη ζωή και ήταν πολύ δεμένοι.

«Ο μπαμπάς μου έχει «φύγει». Όχι δεν πρόλαβε να με δει. Ήταν υποστηρικτικός… Εντάξει θα μου φύγει. Με συγχωρείς συγγνώμη» είπε εμφανώς συγκινημένη η ηθοποιός με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να απολογείται λέγοντας:

«Συγγνώμη που το ρώτησα, απλά επειδή μιλάμε… Η μαμά όμως εντάξει. Κάτσε να σου δώσω ένα χαρτομάντηλο. Είσαι ευαίσθητη ε; Εγώ συγγνώμη, δεν το ήξερα. Δεν το ήξερα. Εντάξει, χαλάρωσε. Από ότι αντιλαμβάνομαι πρέπει να ήταν πολύ δεμένοι οι γονείς σου. Όταν πάω να μιλήσω με πολύ κόσμο για τους γονείς, κάποιοι δαγκώνονται κι έχουν μιλήσει και σκληρά. Είναι πολύ γλυκό να μιλάνε τα παιδιά ωραία για τους γονείς. Δυστυχώς πολλά παιδιά μιλάνε άσχημα για τους γονείς κι όσα βίωσαν. Το θεωρώ γλυκό, αν και σε φέρνω σε δύσκολη θέση».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ