Η Δανάη Παππά μιλάει για το τάμα της: «Είπα “Αϊ Γιάννη μου σε παρακαλώ, σώστην και θα έρθω με τα πόδια»

Η Δανάη Παππά μιλάει για το τάμα της: «Είπα “Αϊ Γιάννη μου σε παρακαλώ, σώστην και θα έρθω με τα πόδια»

Για πιο λόγο το είχε κάνει.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραχώρησε η ηθοποιός Δανάη Μπάρκα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τάμα που έχει κάνει και τηρεί με ευλάβεια τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ μίλησε και για την αγαπημένη σειρά «Σασμός», όπου υποδύεται τη Θεοδώρα.

«Πηγαίνουμε με την οικογένειά του τα τελευταία τρία χρόνια. Πηγαίνουμε από το  χωριό την Καμαρίτσα Ευβοίας, μέχρι το Ιερό Προσκύνημα του Οσίου Ιωάννη του Ρώσου στο Προκόπι με τα πόδια. Φέτος, επειδή η γιαγιά μου πέρασε σοβαρή περιπέτεια υγείας. Έκανα τάμα στον Αϊ Γιάννη, πήγαμε με τη μητέρα μου και τον σύντροφό μου και τσούκου τσούκου φτάσαμε.  Όταν πήγα να χάσω τη γιαγιά είπα “Αϊ Γιάννη μου σε παρακαλώ, σώστην και θα έρθω με τα πόδια όπως κάθε χρόνο” και δεν ξέρω πως έγινε, σώθηκε, ενώ ο γιατρός μας είχε πει ότι δεν γίνεται.

Ακούγεται ότι θα συνεχιστεί και του χρόνου ο «Σασμός» αλλά επίσημα δεν έχει γίνει κάτι. Στο χωριό μου κάποια στιγμή περπατούσα στο δρόμο που με ξέρουν από πολύ μικρή και ένιωσα να με τραβάει ένα χέρι. Μέχρι να συνειδητοποιήσω πως ήταν μία γνωστή μου κυρία, νόμιζα πως θα με απαγάγουν και αυτό ήταν…Θα ήθελα πολύ να κάνω θρησκευτικό γάμο με νυφικό και παρανυφάκια αλλά εξαρτάται από το ζευγάρι», ανέφερε και συμπλήρωσε ότι νιώθει έτοιμη να γίνει μητέρα.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ