«Μαύρο Ρόδο»: Με αιμορραγία η Ελισάβετ, κινδυνεύει το μωρό & η Φιλαρέτη έχει τα αποτελέσματα του DNA-  Επεισόδια εβδομάδας

«Μαύρο Ρόδο»: Με αιμορραγία η Ελισάβετ, κινδυνεύει το μωρό & η Φιλαρέτη έχει τα αποτελέσματα του DNA-  Επεισόδια εβδομάδας

Μετά από συνάντηση με τον Πέτρο.

Και ο Γεράσιμος είναι σε έξαλλη κατάσταση. Αναφέρει στον Σαράντο ότι είδε τον Διακοσάββα μέσα στο δωμάτιο του και του αποκαλύπτει τα όσα του είπε.

Δευτέρα 5 Ιουνίου

Ο Σταυρίνος πηγαίνει στην Πάτρα να ζητήσει τη βοήθεια του Παναγιώτη για να ανοίξουν το κινητό του Στεργιόπουλου. Ο Μανόλης με την Ευτυχία προσπαθούν να πείσουν τον Γεράσιμο να δεχτεί να τον εξετάσει ο γιατρός. Η Πολυξένη αποκαλύπτει στον Θέμη την εγκυμοσύνη της Ελισάβετ. Η Φιλαρέτη προσπαθεί να πείσει την Ελισάβετ να φύγει από το μοναστήρι και να ακολουθήσει τον Πέτρο. Η Ελισάβετ βάζει τον πατέρα της να ορκιστεί ότι δεν θα πει στον Πέτρο την αλήθεια. Ο Βίκος απαιτεί από τη Θάλεια να τον κρατάει ενήμερο για το σχέδιο που ετοιμάζει ο Καστρινός εναντίον του. Τι θα συμβεί όταν ο Σταυρίνος διαβάσει τα μηνύματα ανάμεσα στον Γιώργο και τον Στεργιόπουλο;

Τρίτη 6 Ιουνίου

Ο Πέτρος μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Ελισάβετ και φεύγει για τη Γερακιανή. Η Κασσιανή εξοργίζεται όταν αντιλαμβάνεται ότι η Ελισάβετ βρίσκεται ακόμα στη Μονή. Ο Καστρινός μαζί με τον Λουκά στήνουν ενέδρα στον Βίκο. Ο Σταυρίνος βρίσκει στοιχεία που συνδέουν τον αδελφό του με την επίθεση στη μάντρα και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Ο Γεράσιμος νοσηλεύεται σε νευρολογική κλινική και, μέσα στο παραμιλητό του, θα ξεστομίσει αλήθειες που θα ανάψουν φωτιές.

Τετάρτη 7 Ιουνίου

Ο Γεράσιμος είναι σε έξαλλη κατάσταση. Αναφέρει στον Σαράντο ότι είδε τον Διακοσάββα μέσα στο δωμάτιο του και του αποκαλύπτει τα όσα του είπε. Η Ευτυχία στο πλάι του προσπαθεί να τον κατευνάσει. Η συνάντηση του Πέτρου και της Ελισάβετ είναι καταστροφική. Ο Πέτρος συνειδητοποιεί πώς η Ελισάβετ στέκει παγερή απέναντί του. Ο Βίκος αποκαλύπτει στην Αλεξία το σχέδιό του να φύγουν μαζί στο εξωτερικό.

Το σχέδιο του Καστρινού για την εξόντωση του εχθρού του, έχει ήδη μπει σε λειτουργία: το αυτοκίνητό του Βίκου είναι παγιδευμένο με εκρηκτικά. Ο Σταυρίνος έχει στα χέρια του το γράμμα που άφησε ο μοναδικός μάρτυρας του ατυχήματός του με τη μηχανή. Ο Θέμης ανεβαίνει στη Γερακιανή για να ανακοινώσει στη Φιλαρέτη τα αποτελέσματα του τεστ DNA για το γιο της. Η επιμονή του Πέτρου να συναντήσει ξανά την Ελισάβετ, θα φέρει ένα νέο τρομακτικό ατύχημα.

Πέμπτη 8 Ιουνίου

Η Ελισάβετ μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο με αιμορραγία και κινδυνεύει να χάσει το μωρό της. Η Κασσιανή σκαρφίζεται ύπουλους τρόπους για να διώξει την Ελισάβετ από το μοναστήρι. Η Φιλαρέτη κρατάει στα χέρια της τα αποτελέσματα του DNA. Ο Βίκος εξομολογείται στον Παράσχο ότι θέλει να αφήσει τη νύχτα. Του ζητάει τη βοήθειά του για να το σκάσει με την Αλεξία. Ο Λουκάς έχει άλλα σχέδια για εκείνον, ενεργοποιώντας τον εκρηκτικό μηχανισμό που έχει βάλει στο αμάξι του.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ