«Μαύρο Ρόδο»: Το ατύχημα του Πέτρου, που παίρνει φωτιά μέσα στην εκκλησία και η αιμορραγία της Ελισάβετ!

«Μαύρο Ρόδο»: Το ατύχημα του Πέτρου, που παίρνει φωτιά μέσα στην εκκλησία και η αιμορραγία της Ελισάβετ!

Συνταρακτικές οι εξελίξεις.

Περίπου έναν μήνα πριν τελειώσει το «Μαύρο Ρόδο» οι εξελίξεις είναι συγκλονιστικές. Η Ελισάβετ είναι έγκυος και ο Πέτρος το μαθαίνει μετά από ένα ντόμινο. Ειδικότερα, Ο Γεράσιμος το είπε στην Πολυξένη, αυτή στον Θέμη Καστρινό και αυτός με τη σειρά του στο γιο του.

Μετά από αυτό ο Πέτρος που βρίσκεται στη Μητρόπολη, όταν το μαθαίνει, και επιστρέφει στη Γερακιανή και στο μοναστήρι. Εκεί, πηγαίνει στην εκκλησία και μέσα στο Ναό βρίσκει την Ελισάβετ και στέκεται δίπλα της και προσεύχεται.

«Κύριε, σε ευχαριστώ γι’ αυτό το δώρο που μου έδωσες. Μέχρι τώρα δεν είχα πίστη για τίποτα, δεν με γέμιζε τίποτα, ήμουνα ένας κενός άνθρωπος, αλλά χάρη σε σένα γνώρισα το μεγαλείο της αγάπης.

Αυτό το κορίτσι που γνώρισα μέσα σε αυτό το μοναστήρι άλλαξε τη ζωή μου. Και τώρα πια, πιστεύω ότι γίνονται και θαύματα. Γιατί η Ελισάβετ έχει στα σπλάχνα της το παιδί μας και αυτό δεν είναι αμαρτία αλλά θαύμα» λέει, ωστόσο η Ελισάβετ αντιδρά και ρίχνει κατά λάθος το μανουάλι με τα αναμμένα κεριά προς το μέρος του, με αποτέλεσμα ο Πέτρος να αρπάξει φωτιά.

Η φωτιά σβήνει, ο Πέτρος σώζεται αλλά η Ελισάβετ μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο με αιμορραγία και κινδυνεύει να χάσει το μωρό της.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ