«Σασμός»: Το αινιγματικό μήνυμα της Βασιλικής και η εξαφάνισή της που αναστατώνει το σπίτι των Σταματάκηδων

«Σασμός»: Το αινιγματικό μήνυμα της Βασιλικής και η εξαφάνισή της που αναστατώνει το σπίτι των Σταματάκηδων

Η Βασιλική μετά την αποκάλυψη του Μαθιού ότι αυτός σκότωσε τον Στεφανή, δεν μπορεί με τίποτα να συνέλθει από αυτό που άκουσε.

Στο μυαλό της τριγυρίζει ότι ο άνδρας της είναι ένας κοινός δολοφόνος αλλά δεν θέλει να κάνει κάτι προκειμένου να προστατεύσει τον γιο της.

Έτσι, αποφασίζει να φύγει για λίγο από το χωριό και ενώ έχει προηγηθεί ένα βράδυ που έχει έρθει σε ερωτική επαφή με τον Μαθιό. Ο Σταματάκης, που έχει ελπίδες πλέον ότι θα τα ξαναβρούν, νομίζει είναι στη δουλειά της στο ξενοδοχείο, ενώ η Βασιλική έχει φύγει από την Πορταριά.

Ωστόσο, αυτή έχει ενημερώσει την Αργυρώ στο τηλέφωνο ότι  δεν θα έρθει γιατί αισθάνεται άρρωστη. Από εκείνη τη στιγμή όλα θα αλλάξουν ρότα.

Ο Μαθιός θα τρέξει στο σπίτι και θα δει ότι λείπουν τα πράγματά της. Οι κλήσεις στο κινητό της θα αρχίσουν να αυξάνονται, ενώ γρήγορα θα κινητοποιηθεί και ο Νικηφόρος που Θα λάβει στο κινητό του μήνυμα από τη μητέρα του που θα του εξηγεί ότι θέλει λίγο χρόνο μόνη της.

Μαθιός, Νικηφόρος, Καλλιόπη, Αστέρης και Αργυρώ θα αρχίσουν να την ψάχνουν μανιωδώς. Το πρώτο πράγμα που θα θέλουν να μάθουν θα είναι αν είναι καλά στην υγεία της φυσικά. Τελικά εκείνη θα επικοινωνήσει με τη Στέλλα, στην οποία και θα πει να σταματήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου προσωρινά, γεγονός που θα φέρει χαμόγελα, τόσο στη δικηγόρο όσο και τον Μαθιό που θα το μάθει λίγο αργότερα…

ΚΛΕΙΣΙΜΟ