Κολοκυθόπιτα γεμιστή χωρίς φύλλο, με 4 μόνο υλικά!

Κολοκυθόπιτα γεμιστή χωρίς φύλλο, με 4 μόνο υλικά!

Εύκολη και λαχταριστή, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και πολύ γευστική.

Η συνταγή είναι ανήκει στη food blogger Emily Vagia.

Υλικά:

  • 4-5 κολοκυθάκια τριμμένα
  • 1 αυγό
  • 100 γρ. αλεύρι βρώμης
  • 80 ml νερό από τα κολοκυθάκια
  • Αλάτι
  • μαύρο πιπέρι
  • για τη γέμιση
  • φέτα ή φυτική φέτα σε φέτες ή τριμμένη
  • κόκκινη πιπεριά

Εκτέλεση:

Ξεκινάμε τρίβοντας τα κολοκυθάκια. Τα βάζουμε σε μια πετσέτα να απορροφήσει τα ζουμιά και μετά τα βάζουμε μέσα σε ένα μπολ και κρατάμε το νερό από τα κολοκύθια.

Τα βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το αυγό, το αλεύρι βρώμης και το νερό από τα κολοκυθάκια. Ανακατεύουμε καλά βάζουμε αλάτι και πιπέρι.

Σε στρογγυλό ταψάκι απλώνουμε το μισό μείγμα κολοκυθιού, βάζουμε από πάνω τη γέμιση της κολοκυθόπιτας, δηλαδή τη φέτα και την κόκκινη πιπεριά και ρίχνουμε από πάνω το υπόλοιπο μείγμα.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30-35 λεπτά.

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ