Η Μαρία Ψάλτη συγκινεί: Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια που της είπε ο πατέρας της

Η Μαρία Ψάλτη συγκινεί: Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια που της είπε ο πατέρας της
Ο Στάθης Ψάλτης με την κόρη του,Μαρία

Η Μαρία Ψάλτη είπε πριν λίγες ημέρες το τελευταίο αντίο στον πατέρα της που έφυγε από τη ζωή. Ο Στάθης Ψάλτης πέθανε βυθίζοντας άπαντες σε θλίψη, με την κόρη του να λέει το δικό της αντίο στον αγαπημένο της μπαμπά.Σήμερα μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την απώλεια που είχε, αλλά και για τα τελευταία λόγια που της είπε ο ηθοποιός.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους και τους γνωστούς και φίλους, και πάνω από όλα τους θαυμαστές του που ήταν δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια και τον στηρίζανε. Είμαι σίγουρη ότι ήταν πολύ χαρούμενος για την αγάπη που του δείχνανε, και στην κηδεία του. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη και συμπαράσταση που πήρα. Θα είναι πολύ χαρούμενος που το είδε αυτό από ψηλά!», ανέφερε με τρεμάμενη φωνή.

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε: «Ήταν πολύ δυνατός, δεν το συζητάω αυτό, μέχρι και τελευταία στιγμή, έλεγε “Θα δείτε που θα τα καταφέρω, εμένα δεν μα με κερδίσει αυτό το καρκινάκι”! Ήμουνα δίπλα του, τον στήριζα όπως μπορούσα, λέγαμε πάρα πολλά με τα μάτια, δεν χρειαζόταν να πούμε κουβέντες. Μέχρι και την τελευταία στιγμή που με είδε, και μου είπε: “Καλώς το παιδί μου. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ”, αυτά ήταν τα τελευταία μας λόγια».

«Η μαμά με τον μπαμπά ήταν πολύ αγαπημένοι, δεν είχαν να χωρίσουν κάτι, ο ένας στήριζε τον άλλο. Είχαν πολύ καλές σχέσεις, απλά απομακρύνθηκαν λίγο όταν ξαναπαντρεύτηκε και είναι λογικό. Πριν παντρευτεί, ερχόταν σπίτι μας, κοιμόταν εκεί, έφευγε… ξαναρχόταν. Ήταν καλός μπαμπάς και παππούς, έβλεπε τις εγγονές του και τρελαινόταν, δεν το πίστευε!», συμπλήρωσε για τον τρόπο που έζησε το Στάθη Ψάλτη.

Πηγή:peoplegreece.com

ΚΛΕΙΣΙΜΟ