Μεγάλη ανατροπή στον «Σασμό»: Η Καλλιόπη πνίγει τη Βασιλική

Μεγάλη ανατροπή στον «Σασμό»: Η Καλλιόπη πνίγει τη Βασιλική

Για χάρη των παιδιών της φτάνει στα άκρα.

Μεγάλη ανατροπή έρχεται στον «Σασμό», η οποία θα σοκάρει τους τηλεθεατές. Σύμφωνα με το περιοδικό «MYtv» και τη δημοσιογράφο Μάρα Σαρρή, η Βασιλική πάνω στην απελπισία της εκλιπαρεί τον Φαρμάκη να μην καταδώσει στις Αρχές τον Μαθιό. Από την άλλη, η Καλλιόπη εξαιτίας μιας παρεξήγησης θεωρεί πως η Βασιλική είναι έτοιμη να καταγγείλει τον Μαθιό στην Αστυνομία και τυφλωμένη από μίσος αποφασίζει να τη βγάλει από τη μέση.

Η Βασιλική επισκέπτεται τον Φαρμάκη και με δάκρυα στα μάτια τον εκλιπαρεί να δείξει οίκτο και να μην καταδώσει τον Μαθιό στην Αστυνομία. Ο άντρας κατόπιν σκέψης, αποφασίζει να συμμαχήσει μαζί της προκειμένου ο Μαθιός να παραμείνει ελεύθερος και έτσι σβήνει μπροστά της το ηχητικό ντοκουμέντο με την ομολογία του.

Παρότι αισθάνεται ανακουφισμένη η Βασιλική, η ψυχή της δεν μπορεί να ηρεμήσει στιγμή. Γνωρίζοντας ότι η Νάντια είναι κόρη του Στεφανή αισθάνεται τύψεις και ενοχές απέναντί της. Έτσι, αποφασίζει να μοιραστεί τους προβληματισμούς της με τον Αντώνη και τον καλεί στο τηλέφωνο ζητώντας του να συναντηθούν. Όμως, ο Μαθιός ακούγοντας τυχαία τη συνομιλία της, παρεξηγεί την κατάσταση και θεωρεί ότι η Βασιλική θέλει να συναντηθεί με τον Φραγκιαδάκη για να τον καταδώσει σχετικά με τον φόνο του Στεφανή.

Η Καλλιόπη βλέποντάς τον στενοχωρημένο τον ρωτά τι συμβαίνει κι εκείνος της εξομολογείται τις υποψίες του. Θεωρώντας πως η Βασιλική θα είναι η αιτία που ο γιος της θα σαπίσει στη φυλακή, η Καλλιόπη γίνεται έξαλλη. Κυριευμένη από θυμό και οργή αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, δείχνοντας αποφασισμένη να σταματήσει πάση θυσία τη γυναίκα πριν πει το παραμικρό στις Αρχές. Έτσι, την παρακολουθεί και λίγο πριν η Βασιλική μπει στο τμήμα, η Καλλιόπη της επιτίθεται.

Με τα μάτια της να πετάνε σπίθες, την αρπάζει από τον λαιμό και προσπαθεί να την πνίξει. «Αυτά τα χέρια θα σε σκοτώσουν», της λέει, πιέζοντάς την με μανία. Τα δευτερόλεπτα κυλούν μαρτυρικά και η Βασιλική, παρότι δυσκολεύεται να αναπνεύσει, σφίγγει τα δόντια και παλεύει για τη ζωή της…

ΚΛΕΙΣΙΜΟ