«Σασμός»: Ο Αντώνης αποτρέπει τη Θοδώρα από το να πει στη Μαρίνα την αλήθεια για το θάνατο του Πέτρου- Επεισόδια εβδομάδας

«Σασμός»: Ο Αντώνης αποτρέπει τη Θοδώρα από το να πει στη Μαρίνα την αλήθεια για το θάνατο του Πέτρου- Επεισόδια εβδομάδας

Παράλληλα, η Αργυρώ δέχεται να μετακομίσει στο σπίτι της Καλλιόπης.

Δευτέρα 3 Ιουλίου
Ο Τάσος απορρίπτει τις εξηγήσεις του Ευθύμη για το ατύχημά του, την ώρα που εκείνος προσπαθεί να μπει με κάθε τρόπο στη ζωή της Στέλλας.

Η Αργυρώ δέχεται να μετακομίσει στο σπίτι της Καλλιόπης, ενώ ο Λευτέρης ανακοινώνει στη μητέρα του τα νέα της εγκυμοσύνης της Θοδώρας. Η Αιμιλία καλεί τον Παύλο στο γραφείο της και του ανακοινώνει κάτι, που τον αφήνει ενεό.

Την ίδια στιγμή η Άσπα παίρνει την πιο δύσκολη απόφαση της ζωής της. Αυτά που θα πει στη Μαρίνα, την Αργυρώ και τη γιαγιά θα ανατρέψουν τις ζωές όλων.

Τρίτη 4 Ιουλίου
Όλη η οικογένεια πιέζει την Άσπα να μη φύγει για την Αυστραλία αλλά εκείνη το έχει πάρει απόφαση. Ο Τόλης όμως βάζει μπροστά ένα σχέδιο για να την αποτρέψει.

Ο Βαγγέλης φοβάται ότι θα αποκαλυφθεί ότι αυτός σκότωσε τον Ξαξίρη. Ο Ευθύμης τον καθησυχάζει και του αναθέτει νέα αποστολή.

Η Σοφία ανακοινώνει ότι θα πάει τελικά στη Μασσαλία ενώ ο Τάσος αρνείται να την ακολουθήσει. Ο Λευτέρης επισκέπτεται τον Ευθύμη και τον κατηγορεί ανοιχτά για τον φόνο του Ξαξίρη.

Τετάρτη 5 Ιουλίου
Ο Νικηφόρος δεν μπορεί να ξεπεράσει τη φυγή της Νάντιας, την ίδια στιγμή που ο Βαγγέλης νιώθει τον κλοιό της ατσυνομίας να σφίγγει γύρω του, για το φόνο του Στέλιου.

Η Άσπα αποχαιρετά την Άνω Ποριά και αναχωρεί για την Αυστραλία, αποχαιρετώντας τους όλους. Η Βασιλική ζητά από τη Στέλλα κάτι που θα την εκπλήξει.

Το ίδιο βράδυ, θέτει ένα ερώτημα στο Μαθιό, που θα τον φέρει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση. Η Αργυρώ, συντετριμμένη από την αναχώρηση της Άσπας, αναζητά παρηγοριά στον Αστέρη.

Πέμπτη 6 Ιουλίου
Η Καλλιόπη λέει στον Μαθιό ότι η αστυνομία υποψιάζεται τον Φαρμάκη για το φόνο του Στεφανή. Ο Λευτέρης πιέζει την Ντίνα να του πει αν ο Βαγγέλης έχει σχέση με τον φόνο του Ξαξίρη.

Η Βασιλική ζητά από τον Αντώνη να τη βοηθήσει στο να βρει τη Νάντια, αλλά τελικά τη λύση θα της τη δώσει η Στέλλα.

Η Μαρίνα σκέφτεται να γυρίσει σπίτι για να μην είναι η γιαγιά μόνη της. Ο Δημήτρης ζητά από τον Παύλο να κάνουν μια προσπάθεια συμφιλίωσης με τον Ευθύμη.

Παρασκευή 7 Ιουλίου
Ο Αντώνης αποτρέπει τη Θοδώρα από το να πει στη Μαρίνα την αλήθεια για το θάνατο του Πέτρου. Ο Ευθύμης αρχίζει να χάνει την υπομονή του με το Βαγγέλη, την ίδια ώρα που ο κλοιός γύρω από το πρόσωπό του για το φόνο του Στέλιου στενεύει.

Η μέρα του μνημόσυνου του Στεφανή πλησιάζει, και η Βασιλική προβαίνει σε μία αποφασιστική κίνηση, για να εντοπίσει τη Νάντια.

Ο Παύλος και η Αιμιλία έρχονται πιο κοντά, ενώ η Αργυρώ και ο Αστέρης κάνουν σχέδια για το μέλλον τους

ΚΛΕΙΣΙΜΟ