Διπλοθεσίτισα! Και στο «Σασμό» και παρουσιάστρια στην ΕΡΤ!

Διπλοθεσίτισα! Και στο «Σασμό» και παρουσιάστρια στην ΕΡΤ!

Σε ένα νέο τηλεπαιχνίδι.

Τα τελευταία χρόνια η ΕΡΤ διεκδικεί δυναμικά μερίδιο στην τηλεθέαση με δικές της παραγωγές τόσο στη μυθοπλασία, όσο και σε εκπομπές.

Μάλιστα, η ψυχαγωγία ενισχύεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν και το πρόγραμμα του σταθμού εμπλουτίζεται με ένα νέο τηλεπαιχνίδι, το Switch, και, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Real Life και της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, την παρουσίαση αναλαμβάνει η Ευγενία Σαμαρά, η «Στέλλα» του Σασμού».

To «Switch» είναι ένα παιχνίδι γνώσεων, στο οποίο συμμετέχουν πέντε παίκτες. Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να αλλάζουν θέσεις μεταξύ τους ανάλογα με το αν θα απαντήσουν σωστά ή λάθος στις ερωτήσεις που τους γίνονται. Εκείνος που απαντάει σωστά μετακινείται προς τον αριθμό 1, ενώ όποιος κάνει λάθος πηγαίνει προς το 5. Ο παίκτης που θα παραμείνει στο 1 μέχρι το τέλος των ερωτήσεων, φτάνει στον μεγάλο τελικό και διεκδικεί ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο.

Η ΕΡΤ θα προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστική στα τηλεπαιχνίδια των ιδιωτικών καναλιών γι’ αυτό και το Switch αναμένεται να προβάλλεται στις 19.00 ακριβώς, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, απέναντι από τα τηλεπαιχνίδια «Μονομάχο», «Ο τροχός της Τύχης» και «The Chase».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ