«Αθάνατες Ελληνίδες γιαγιάδες»: Viral έγινε ηλικιωμένη που πήρε αγκαλιά την κόρη τουρίστριας μέσα στο μετρό για να την ηρεμήσει από το κλάμα

«Αθάνατες Ελληνίδες γιαγιάδες»: Viral έγινε ηλικιωμένη που πήρε αγκαλιά την κόρη τουρίστριας μέσα στο μετρό για να την ηρεμήσει από το κλάμα

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει 1,3 εκατ. προβολές!

Viral στο TikTok έχει γίνει ένα βίντεο Αμερικανίδας τουρίστριας με το παιδί της στο μετρό της Αθήνας το οποίο ηρεμεί στην αγκαλιά μιας άγνωστης γιαγιάς.

Όπως αναφέρει στο βίντεο, που δημοσίευσε η ίδια η διαιτολόγος Deanna στον λογαριασμό της στο TikTok, βρέθηκε για διακοπές στην Ελλάδα μαζί με τον σύζυγό της, τη μητέρα της και την 19μηνών κόρη τους, Harper.

Κατά τη διαμονή τους στη χώρα μας, σε μία από τις βόλτες τους στο κέντρο της Αθήνας και ενώ βρίσκονταν μέσα στο μετρό η κόρη της ξεκίνησε να κλαίει. Τότε μία άγνωστη γυναίκα πήρε στην αγκαλιά της τη μικρή Harper και προσπάθησε να την ηρεμήσει. Μάλιστα, η Deanna έγραψε χαρακτηριστικά πως: «Kαλοί άνθρωποι υπάρχουν, ειδικά όταν ταξιδεύετε με ένα μωρό».

Δείτε το βίντεο:

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει 1,3 εκατ. προβολές και πάνω από 81 χιλιάδες likes ενώ πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν για τις Ελληνίδες γιαγιάδες.

«Αθάνατες Ελληνίδες γιαγιάδες. Κυριολεκτικά θα ζουν για πάντα μέσα από την αγάπη που μας μοίρασαν απλόχερα, κι εμείς θα δώσουμε αλλού με τη σειρά μας»

«Ελληνίδα γιαγιά μπορεί να γιατρέψει τα ΠΑΝΤΑ μόνο με μια αγκαλιά!!»

«Μια λέξη, μεγάλη σημασία: Γιαγιά», ήταν κάποια από τα σχόλια.

@dietitian.deanna good humans exist ❤️ esp when traveling w a baby ?? #greecetiktok #greecetravel #dietitianlife #momsoftiktok ♬ Radio – Lana Del Rey

ΚΛΕΙΣΙΜΟ