«Ο πατέρας μου είναι τοξικομανής. Έκανε χρήση μπροστά μας» – Συγκλονίζει η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησε

«Ο πατέρας μου είναι τοξικομανής. Έκανε χρήση μπροστά μας» – Συγκλονίζει η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησε

Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε στο περιοδικό «ΟΚ», η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια και αποκάλυψε την εξάρτηση του πατέρα της από ναρκωτικές ουσίες.

«Τα παιδικά μου χρόνια δεν ήταν και τα πιο ευχάριστα. Ο πατέρας μου είναι τοξικομανής, έχω τέτοιες εικόνες από παιδί, να κάνει χρήση μπροστά μας. Δεν προέρχομαι από ευκατάστατη οικογένεια, ήμασταν πάρα πολύ δύσκολα οικονομικά.

Η μαμά μου περνούσε βασανιστικά με έναν άντρα εξαρτημένο δίπλα της, που μονίμως έλεγε “θα το κόψω”, δεν το έκανε και μετά ξανά τα ίδια. Συνέχεια αλλάζαμε σπίτια λόγω οικονομικών προβλημάτων, όχι μόνο στην Αθήνα.

Κάποια στιγμή φύγαμε και στη Δράμα για τρία χρόνια. Πολλές μετακομίσεις, που είναι ότι χειρότερο για τη σταθερότητα ενός παιδιού. Μόλις έβρισκα τον κύκλο μου και έκανα τις παρέες και τους κολλητούς μου, διαλύονταν όλα. Σαν να γκρεμιζόταν ένας κόσμος, κάπως έτσι ήταν κάθε φορά για μένα», εξομολογήθηκε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία επιρρίπτει ευθύνες στους γονείς της για τις άσχημε καταστάσεις που βίωσε ως παιδί.

«Η μαμά μου δεν μπορούσε να διαχειριστεί όλο αυτό που συνέβαινε στο σπίτι. Θα έπρεπε να είχε χωρίσει νωρίτερα, εκείνη όμως θεωρούσε ότι κάνει καλό προσπαθώντας να κρατήσει την οικογένεια. Ο μπαμπάς μου ήταν μονίμως απών. Μικρή τού είχα πολύ μεγάλη αδυναμία αλλά στην πορεία με απογοήτευσε.

Χώρισαν όταν ήμουν 18 ετών, είχε φτάσει ο κόμπος στο χτένι, δεν πήγαινε άλλο. Ανακάμπτει και μετά ξανακυλάει. Τώρα είναι σε μια φάση που είναι καλά. Έχω μια άρνηση μέσα μου, δεν μου είναι ευχάριστο να τον βλέπω, γιατί μου θυμίζει άσχημες καταστάσεις του παρελθόντος», ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός

ΚΛΕΙΣΙΜΟ