Οριστικό τέλος για την «Αυλή των χρωμάτων»: Έκοψε και τις επαναλήψεις η ΕΡΤ

Οριστικό τέλος για την «Αυλή των χρωμάτων»: Έκοψε και τις επαναλήψεις η ΕΡΤ

Θα κάνει νέα μουσική εκπομπή με τον Χρήστο Νικολόπουλο και άλλον παρουσιαστή ή παρουσιάστρια.

Μία εξέλιξη στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1  που θα δυσαρεστήσει πολλούς τηλεθεατές οριστικοποιείται, καθώς η εκπομπή «Η αυλή των χρωμάτων» κόβεται, ενώ δεν θα προβάλλεται ούτε και σε επανάληψη.

Πριν λίγες μέρες η παρουσιάστρια και εμπνευστής της μουσικής εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης, Αθηνά Καμπάκογλου είχε καταγγείλει με επιστολή της στο σωματείο των δημοσιογράφων (ΕΣΗΕΑ) ότι ο πρόεδρος της Δημόσιας Τηλεόρασης επιχειρεί να δώσει την παρουσίαση στην Κατερίνα Παπουτσάκη.

Αυτή η ενέργεια, σύμφωνα με κύκλους της ΕΡΤ, δυσαρέστησε τους διοικούντες και αποφάσισαν να βγάλουν εκτός της δημοσιογράφο, ενώ το κανάλι θα προβάλλει μια νέα μουσική εκπομπή με τον μουσικοσυνθέτη Χρήστο Νικολόπουλο να παραμένει στη θέση του, ενώ αναζητείται ο συμπαρουσιαστής του.

Σήμερα, Τετάρτη η Αθηνά Καμπάκογλου (δείτε εδώ με ποιον γνωστό ηθοποιό είναι παντρεμένη) ανακοίνωσε μέσω facebook το οριστικό τέλος της εκπομπής, ενώ αποκάλυψε ότι κόβονται και οι επαναλήψεις.

«Το ταξίδι της «Αυλής των Χρωμάτων» εδώ τελειώνει…

Χωρίς δίκη μου ευθύνη.

Τελειώνει άραγε; Ή συνεχίζει σε άλλους ωκεανούς;

Η εμπάθεια της διοίκησης της ΕΡΤ δεν έχει τέλος, έκοψε ακόμη και τις επαναλήψεις, τις οποίες τιμήσατε με τα ποσοστά τηλεθέασης που δώσατε.

Από ότι φαίνεται σύμφωνα με τα γραφόμενα στον τύπο ο κ. Νικολόπουλος, θα συνεχίσει να σας κάνει παρέα, με μια άλλη αντίστοιχη εκπομπή.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη στήριξη σας, όλα αυτά τα χρόνια!

Αθηνά Καμπάκογλου», ανέφερε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ