Το νέο ζευγάρι – βόμβα στη «Γη της Ελιάς»: Θα καταφέρουν να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους;

Το νέο ζευγάρι – βόμβα στη «Γη της Ελιάς»: Θα καταφέρουν να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους;

Αυτό δεν το περιμέναμε.

Σε περίπου τρεις εβδομάδες αγαπημένες σειρές αλλά και νέες θα επανέλθουν στις οθόνες μας, αφού θα αρχίσει η νέα τηλεοπτική σεζόν και ήδη κυκλοφορούν τα πρώτα spoilers.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού «MYtv» και τη Μαίρη Καράμπελα, στη « Γη της ελιάς» θα έχουμε ένα νέα ερωτικό τρίγωνο που δεν το περιμένουμε.

Η υπαστυνόμος Δήμητρα Γιατράκου στο πρώτο επεισόδιο θα ανακαλύψει ότι ο σύντροφός της, τον Ορέστη έχει πάρει την καρδιά του πρώην αρραβωνιαστικού της, Κίμωνα Καπερνάρου, και νιώθει τον κόσμο της να χάνεται. Χρειάστηκε πολύς κόπος και ψυχική δύναμη για να καταφέρει να αφήσει στο παρελθόν τον μεγάλο έρωτα που ένιωθε ακόμα για τον Κίμωνα και αυτό το γεγονός θα αποτελέσει απροσπέλαστο εμπόδιο στη σχέση της µε τον Ορέστη.

Η Δήμητρα θυμώνει που τόσο καιρό ζούσε μέσα στο ψέμα και επέτρεψε στον γυμναστή να µπει στη ζωή της. Παίρνει την απόφαση, λοιπόν, και του ζητάει να χωρίσουν. Μάλιστα, σε σύντομο χρονικό διάστημα ένας νέος άντρας μπαίνει στη ζωή της. Aυτός δεν είναι άλλος από τον καλό της συνεργάτη Γιώργη Κουράκο, ο οποίος βγήκε επίσης πρόσφατα από µία μεγάλη σχέση, την οποία είδαμε να διαλύεται λίγο πριν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η προδοσία της Ευτυχίας, που του απέκρυψε την αλήθεια για τον φόνο του Ανέστη, και η στάση του Ορέστη φέρνουν κοντά τους δύο ήρωες.

Αρχικά µμοιράζονται τον πόνο τους και προσπαθούν να παρηγορήσουν ο ένας τον άλλον σε φιλικό επίπεδο. Ωστόσο, πολύ σύντομα διαπιστώνουν ότι ανάμεσά τους αρχίζει να δημιουργείται µία έντονη ερωτική έλξη. Έτσι, κάποια στιγμή, αποφασίζουν να αφεθούν στα συναισθήματά τους και γίνονται ζευγάρι. Όμως και οι δύο γνωρίζουν καλά ότι ζώντας σε µία κλειστή κοινωνία όπως είναι αυτή της Μάνης η σχέση τους δεν πρέπει να βγει ποτέ προς τα έξω. Αποφασίζουν, λοιπόν, να κρατήσουν τον ξαφνικό τους έρωτα, που έχει γεννήσει ένα ανεξέλεγκτο πάθος, ως επτασφράγιστο μυστικό.

Οι δυο τους οργανώνουν κρυφές συναντήσεις σε μέρη που δύσκολα θα μπορούσε κανείς να τους δει και απολαμβάνουν τον παράνομο δεσμό τους. Μάλιστα, ένας ακόμα πολύ σημαντικός λόγος να κρατήσουν μυστική τη σχέση τους είναι ο Ορέστης, ο οποίος εκτός από πρώην αγαπημένος της υπαστυνόμου είναι και πολύ καλός φίλος του Κουράκου.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ