Τα «κακά παιδιά» του «Σασμού: Δημήτρης Λάλος και Βασίλης Μπισμπίκης φωτογραφίζονται μαζί! (εικόνα)

Τα «κακά παιδιά» του «Σασμού: Δημήτρης Λάλος και Βασίλης Μπισμπίκης φωτογραφίζονται μαζί! (εικόνα)

Μεγάλες κόντρες ανάμεσα στους δύο ήρωες.

Λίγο πριν την έναρξη του τρίτου κύκλου του «Σασμού», τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και ήδη γίνονται οι πρώτες διαρροές του σεναρίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μάρας Σαρρή για το περιοδικό MyTV, μόνο αγνές δεν είναι οι προθέσεις με τις οποίες φτάνει στην Κρήτη ο πρωτοξάδερφος του Παύλου. Αντιθέτως, βάζει στο στόχαστρο τους Σταματάκηδες, θεωρώντας τους υπεύθυνους για τα δεινά της οικογένειάς του.

Αρχικά, γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει για τον γάμο και το παιδί του Αστέρη με την Αργυρώ και ορκίζεται να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να μην επέλθει ποτέ ο σασμός ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Στη συνέχεια, επισκέπτεται τον Μαθιό στο νοσοκομείο, ο οποίος τον ρωτάει σοκαρισμένος τι γυρεύει εκεί, ενώ ο Ανδρέας ξεστομίζει βαριές κουβέντες και του ζητά να κόψει όλες τις επαφές με τους Βρουλάκηδες.

Η ατμόσφαιρα γίνεται γρήγορα εκρηκτική και οι δύο άνδρες δεν αργούν να έρθουν στα χέρια, αρχίζοντας να ρίχνουν γροθιές ο ένας στον άλλο. Το προσωπικό του νοσοκομείου αναστατώνεται και φτάνοντας στο δωμάτιο ζητά από τον Ανδρέα να αποχωρήσει. Ο άνδρας υποχωρεί, όμως δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει τη μάχη.

Μάλιστα, τη Δευτέρα ο Βασίλης Μπισμπίκης  και ο Δημήτρης Λάλος, φωτογραφήθηκαν μαζί στα γυρίσματα της σειράς, με τον πρώτο να ανεβάζει στα social media το σχετικό στιγμιότυπο και να σχολιάζει «Κακά παιδιά».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ