«Έρωτας Φυγάς»: Η σειρά του Open επιστρέφει την Κυριακή σε νέα ώρα

«Έρωτας Φυγάς»: Η σειρά του Open επιστρέφει την Κυριακή σε νέα ώρα

Aγαπήθηκε πολύ την περσινή χρονιά.

Ο Έρωτας Φυγάς, η μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία της χρονιάς που μίλησε στις καρδιές των τηλεθεατών, επιστρέφει και κάνει πρεμιέρα σε νέα ώρα, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 20:00 στο OPEN, με ένα καθηλωτικό διπλό επεισόδιο.

Ο δεύτερος κύκλος της αγαπημένης δραματικής σειράς έρχεται και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές. Όλα όσα ήταν δεδομένα θα ανατραπούν μέσα σε μια στιγμή, οι ισορροπίες και οι συμμαχίες θα καταρρεύσουν, ενώ οι εχθροί του παρελθόντος θα συμμαχήσουν ενάντια στους νέους κινδύνους που έρχονται απειλητικά και θα σαρώσουν τα πάντα στο πέρασμά τους.

Οι ήρωές μας θα βρεθούν σε νέα μονοπάτια, σε νέα σταυροδρόμια και θα κληθούν να πάρουν αποφάσεις που θα επηρεάσουν τη ζωή τους, αλλά και τη ζωή των αγαπημένων τους. Καινούρια πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνισή τους και η παρουσία τους θα ανακατέψει την τράπουλα από την αρχή. Καλά κρυμμένα μυστικά και αναπάντεχες αποκαλύψεις θα φέρουν στην επιφάνεια οδυνηρές και απροσδόκητες αλήθειες που οι πάντες αγνοούσαν. Πρωταγωνιστής όπως πάντα, ο έρωτας, ένας «ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ» που προσπαθεί να βγει στο φως, να ανασάνει και να αναστηθεί από τις στάχτες του παρελθόντος, θέλοντας να νικήσει τα σκοτάδια που συνεχίζουν να απλώνονται σθεναρά σε κάθε του βήμα.

Η συνέχεια της σειράς βρίσκει τις ζωές όλων στην κόψη του ξυραφιού. Η λογική έχει παραδοθεί στα πιο βαθιά και μύχια ένστικτα. Η απόγνωση οπλίζει το χέρι της Αλεξάνδρας και το στρέφει εναντίον του Ιάσονα, ο οποίος μοιραία πληρώνει τα λάθη του. Ο Μάρκος προσπαθεί ξανά να τη σώσει, αλλά για ακόμη μια φορά τα εμπόδια φαντάζουν ανυπέρβλητα. Τα γεγονότα και οι εξελίξεις φέρνουν μια εκκωφαντική σιγή στο Κιάρι που κάνει όσους ήταν μέχρι τώρα σιωπηλοί μάρτυρες, αν όχι συνένοχοι, να έρθουν αντιμέτωποι με τον εαυτό τους . Νέες συμμαχίες γεννιούνται, που κανείς δεν θα περίμενε ποτέ. Το Κιάρι σίγουρα μπαίνει σε άλλη εποχή.

Την ίδια ώρα, η Αλεξάνδρα βρίσκεται σε μια νέα κατάσταση εγκλεισμού. Ο Μάρκος παλεύει μόνος για ό,τι πολυτιμότερο έχει, οδηγώντας όμως μοιραία την Ευγενία στα άκρα.

Εντωμεταξύ, ο Ιάσονας προσπαθεί να κρατηθεί σε μια ζωή που δεν ορίζει πια και η Μαργέτα παλεύει να σώσει ό,τι έχει απομείνει. Μέχρι που όλοι βρίσκονται στο στόχαστρο ενός αόρατου εχθρού, που έχει έρθει για να αλλάξει τα πάντα και να απλώσει το σκοτάδι στις ζωές τους. Κανείς δεν φαντάζεται ότι ο νέος αντίπαλος είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτούς. Ειδικά η Μαργέτα, η οποία αναμενόμενα αποφασίζει να υπερασπιστεί ό, τι αγαπάει σ΄ αυτόν τον κόσμο. Χωρίς να έχει ιδέα που βαδίζει, βρίσκεται σε επικίνδυνα μονοπάτια με μόνο σύμμαχο τον Στέφανο, ο οποίος παραμένει πάντα ο φύλακας άγγελός της. Όταν όμως ο ίδιος χρειαστεί φύλακα άγγελο ίσως να είναι αργά και για τους δυο.

Ο κύκλος της βίας φαίνεται να μην τελειώνει ποτέ. Κρυμμένα μυστικά που έρχονται στο φως κάνουν τους θύτες θύματα. Όλοι γίνονται επικίνδυνοι για όλους. Όλοι είναι αθώοι και ένοχοι μαζί. Και η αλήθεια είναι μία. Η πραγματική αλήθεια για τους Δεμερτζήδες που αποκαλύπτεται με την άφιξη μιας μυστηριώδους γυναίκας και ενός γοητευτικού νέου άνδρα, δυο αγκάθια από το παρελθόν. Παλιοί και νέοι έρωτες μπλέκουν μοιραία σαρώνοντας τα πάντα στο πέρασμά τους μην αφήνοντας κανέναν και τίποτα ίδιο. Εκτός από έναν κουρελιασμένο «ΈΡΩΤΑ ΦΥΓΑ» που ποτέ δεν σταματάει μέχρι να βρει τον προορισμό του. Θα τα καταφέρει άραγε;

ΚΛΕΙΣΙΜΟ