Λαμία: Θρίλερ με 2χρονο χτυπημένο αγοράκι – Συνελήφθη ο πατέρας

Λαμία: Θρίλερ με 2χρονο χτυπημένο αγοράκι – Συνελήφθη ο πατέρας

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ περίπου στις 4:30′ τα ξημερώματα στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ένα 2χρονο αγοράκι το οποίο είχε υποθερμία και ήταν χτυπημένο.

Το συνόδευε ο 39χρονος πατέρας ο οποίος όμως είχε περίεργη συμπεριφορά, ενώ στις ερωτήσεις των γιατρών έδινε επίσης περίεργες και ασαφείς απαντήσεις του τύπου: «Πήγαμε μια βόλτα με το παιδί, αλλά δεν θυμάμαι τι ακριβώς έγινε…»

Οι γιατροί όπως ήταν φυσικό ενημέρωσαν την αστυνομία και στη συνέχεια ενημερώθηκε και ο Εισαγγελέας, ο οποίος διέταξε τη σύλληψη του 39χρονου με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας, ενώ η αστυνομία ερευνά την υπόθεση για να διαπιστώσει τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες το παιδί βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση.

Τι λέει το ρεπορτάζ
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για οικογένεια από την Αθήνα, που ταξίδευε το βράδυ προς τη βόρεια Ελλάδα. Όταν εφτασαν στα Καμένα Βούρλα, επειδή η μητέρα είναι έγκυος και ένιωθε κουρασμένη, αποφάσισαν να διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Γύρω στις 11:00΄ το βράδυ η μητέρα έπεσε για ύπνο και ο πατέρας επειδή δεν νύσταζε πήρε το 2χρονο αγοράκι τους να πάει μια βόλτα. Ενώ η μητέρα όλες αυτές τις ώρες κοιμόταν, ο πατέρας βρέθηκε στις 3:30΄ τα ξημερώματα στην παραλία των Καμένων Βούρλων, δίπλα στη θάλασσα να ζητά βοήθεια από περαστικούς για να καλέσουν το ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί ήταν ημίγυμνο και τυλιγμένο με ένα μπουφάν.

Δεν είναι γνωστό αν είχε βουτήξει το παιδί στη θάλασσα, ωστόσο το 2χρονο αγοράκι έτρεμε, είχε υποθερμία, ενώ είχε επίσης εκδορές και μώλωπες. Κανείς δεν ξέρει τι συνέβη από τις 11:00΄ που έφυγε από το δωμάτιο του ξενοδοχείου μεχρι τις 3:30΄ που εντοπίστηκε στην παραλία στην παραπάνω κατάσταση.

Τι υποστηρίζει ο ίδιος
Ο 39χρονος πατέρας είπε ότι επειδή δεν είχε ύπνο πήρε το παιδί και πήγαν μια βόλτα με το αυτοκίνητο στο χωριό Καρυά, πάνω από τα Καμένα Βούρλα. Επειδή το παιδί λερώθηκε και δεν είχε τρόπο να το αλλάξει του έβγαλε τα ρουχαλάκια του. Μετά προσπάθησε να το πλύνει και για αυτό έτρεμε από το νερό που ήταν κρύο. Για τις εκδορές και τους μώλωπες είπε ότι το παιδί αυτοτραυματίστηκε.

Φυσικά όλα τα παραπάνω δεν έπεισαν ούτε την αστυνομία, αλλά ούτε και τον Εισαγγελέα, που διέταξε να συλληφθεί και ερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση. Η μητέρα όταν ενημερωθηκε τα ξημερώματα έτρεξε στο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είπε ότι ο 39χρονος σύζυγός  της ποτέ δεν ήταν βίαιος με την ίδια και το παιδί.

Πηγή: lamiareport.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ