Ανατροπή στην εξαφάνιση πατέρα και γιου στη Λαμία: Ο 38χρονος ομολόγησε πως σκότωσε τον 65χρονο

Ανατροπή στην εξαφάνιση πατέρα και γιου στη Λαμία: Ο 38χρονος ομολόγησε πως σκότωσε τον 65χρονο

Σε οικογενειακή τραγωδία εξελίσσεται η αρχική εξαφάνιση.

Νωρίς το πρωί της Τρίτης, δόθηκε τέλος στο θρίλερ της διπλής εξαφάνισης πατέρα και γιου από την Άρτα, που αγνοούνταν εδώ και μια εβδομάδα, καθώς ο 65χρονος βρέθηκε νεκρός, ενώ ο 38χρονος εντοπίστηκε λίγο νωρίτερα ζωντανός σε ένα μαντρί στην Άνω Σεργούλα Φωκίδας.

Ψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ. ανέλαβαν να πάρουν κατάθεση από τον 38χρονο, καθώς φέρεται να ισχυρίστηκε ότι διαπληκτίστηκε μαζί του και τον σκότωσε χτυπώντας τον με πέτρες.

Το γεγονός ότι ο 38χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και δεν έχει καλά- καλά συνειδητοποιήσει πού βρίσκεται, κάνει τους αστυνομικούς να μην βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα και να περιμένουν το πόρισμα της νεκροτομής στη σορό του 65χρονου καθηγητή φυσικής αγωγής. Μέχρι στιγμής, έχει διαπιστωθεί ότι ο θάνατός του επήλθε πριν από τουλάχιστον τρία 24ωρα, όμως η σορός έχει αποσυντεθεί και φέρει ίχνη από δαγκωματιές άγριων ζώων κι έτσι είναι δύσκολο να εξακριβωθεί οπτικά η αιτία του θανάτου.

Πατέρας και γιος εξαφανίστηκαν πριν από περίπου μια εβδομάδα, την περασμένη Τετάρτη ενώ βρίσκονταν καθοδόν από Λαμία προς Αρτα. Η οικογένεια κατοικεί στην Αρτα ωστόσο ο πατέρας είχε μεταβεί στη Λαμία για να παραλάβει τον γιο του από το νοσοκομείο. Είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο Λαμίας ύστερα από ατύχημα που είχε στην ευρύτερη περιοχή.

Πήρε εξιτήριο την προηγούμενη Τετάρτη και ξεκίνησαν οι δυο τους για Άρτα. Ωστόσο, τα ίχνη τους χάθηκαν. Δηλώθηκε η εξαφάνισή τους και το τελευταίο στίγμα των κινητών τους εντοπίστηκε στον Μαραθιά Φωκίδας δίνοντας μια ευρεία περιοχή έρευνας μεταξύ Γαλαξιδίου και Ρίου. Στις έρευνες συμμετείχαν ακόμη και τμήματα της ΕΜΑΚ. Κατάφεραν τελικά να εντοπίσουν και τους δύο σήμερα.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ