Άσχημα νέα για τη σειρά του Alpha «Ο Γιατρός»

Άσχημα νέα για τη σειρά του Alpha «Ο Γιατρός»

Πότε ολοκληρώνεται η πολυσυζητημένη σειρά

Μπορεί φέτος να «βομβαρδιστήκαμε από ελληνικές σειρές στη τηλεόραση και λίγο πκλύ όλες να έχουν αποκτήσει το δικό τους κοινό, ωστόσο «Ο Γιατρός» με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στον βασικό πρωταγωνιστικό ρόλο κέντρισε το ενδιαφέρον πολλών. Γεγονός που αποτυπώνεται και στους πίνακες τηλεθέασης.

Δυστυχώς, τα νέα για τη σειρά δεν είναι καλά, αφου πρόκειται για μία με μικρό αριθμό επεισοδίων, τα οποία μάλιστα είχαν γυριστεί μέχρι τις αρχές του 2023, καθώς ο αρχικός προγραμματισμός του καναλιού ήταν ο «Γιατρός» να κάνει πρεμιέρα την περασμένη άνοιξη.

Αυτό δε συνέβη, λόγω της συμμετοχής του Μαρκουλάκη στους «Προδότες» του ΑΝΤ1, που οδήγησε τον ALPHA στην απόφαση να μην «κάψει» το δυνατό του χαρτί, θεωρώντας πως ο ρόλος του πρωταγωνιστή στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 θα έκανε κακό στο σήριαλ.

Προβλήθηκε εν τέλη τη φετινή σεζόν σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. Όμως, σύμφωνα με το ρεπορταζ της εφημερίδας “Realnews”, ο αρχικός προγραμματισμός θέλει τη σειρά να ολοκληρώνεται στα μόλις 16 επεισόδια, δηλαδή λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Μάλιστα, στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι δεν έχει απιφασιστεί απο το κανάλι αν θα γυριστεί και δεύτερος κύκλος.

 

ΚΛΕΙΣΙΜΟ