«Δίνεις μαθήματα ζωής σε πολλούς ανθρώπους»: Υποκλίνονται όλοι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου (εικόνες)

«Δίνεις μαθήματα ζωής σε πολλούς ανθρώπους»: Υποκλίνονται όλοι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου (εικόνες)

«Την άλλαξες την ιστορία 100% να είσαι πάντα καλά και να χαμογελάς»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου περίπου 3 χρόνια μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε, προσπαθεί να ξαναβρεί τη ζωή της, ενώ συνεχίζει να κάνει επεμβάσεις.

Η δύναμη ψυχής που έχει την έχουν βγάλει νικήτρια μετά από την πολύ δύσκολη δοκιμασία που πέρασε και όλοι υποκλινόμαστε σε αυτήν.

Πρόσφατα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες από έξοδό της και ήταν εκθαμβωτική. Ποζάρει χαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό, φορώντας ένα αστραφτερό σετ, και συγκεκριμένα ένα σορτσάκι και ένα ασορτί σακάκι σε απόχρωση του μπλε.

«Τα μυαλά μιλούν το πρωί, οι ψυχές μιλούν το βράδυ», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ιωάννα Παλιοσπύρου, με τους διαδικτυακούς της φίλους να της χαρίζουν χιλιάδες likes, και να την αποθεώνουν.

Δείτε κάποια από αυτά:

«Την άλλαξες την ιστορία 100% να είσαι πάντα καλά και να χαμογελάς»

«όταν η αυτοπεποίθηση είναι προσόν κ χάρισμα κ καλλιεργείτε τότε είσαι Γυναικα χωρίς κανέναν ανταγωνισμό … το απέδειξες»

«Μιλάμε όχι μόνο πανέμορφη αλλά μεγάλο παράδειγμα για όλους μπράβο κορίτσι μου έχεις μεγάλο τσαγανο κ ψυχή μταβο μπράβο μπαβοοοοοοοοο»

«Τα πιο όμορφα ταξίδια ξεκινούν από το μυαλό με ναύλα πληρωμένα από την ψυχή».

«Εισαι η καλυτερη απόδειξη πώς μπορείς να εξουδετερώνεις τις εγκληματικές ενέργειες και να βγαίνεις νικητής»

«Μπράβο σου Ιωάννα!!! Όποτε δημοσιεύεις κάποια φωτογραφία σου σε θαυμάζω!!! Έχεις μία εσωτερική λάμψη που βγαίνει προς τα έξω! Δίνεις μαθήματα ζωής σε πολλούς ανθρώπους πως να ξεπερνούν ό,τι πρόβλημα και να έχουν!!!»

«Τελικα ολη αυτη την ιστορια με το βιτριολι μονο σε θετικο την μετετρεψες!Μπραβο για την δυναμη ψυχης!!!»

«Εισαι η δυναμη για καθε γυναικα !!!Ολες πηραμε ενα μαθημα για την ζωη απο εσενα …Σε θαυμαζω τι αλλο να πω !!!!»

ΚΛΕΙΣΙΜΟ