Συνελήφθη ο Παναγιώτης Λιαδέλης

Συνελήφθη ο Παναγιώτης Λιαδέλης

Μαζί του και ο γιος του που έχει αποκτήσει με την τραγουδίστρια Σαμπρίνα.

Σε περιπέτειες με τη δικαιοσύνη έμπλεξε ο Παναγιώτης Λιαδέλης. Ο παλαίμαχος άσος του μπάσκετ και ο 19χρονος γιος του (δείτε τον εδώ), που έχει αποκτήσει από τον γάμο του με την τραγουδίστρια Σαμπρίνα, συνελήφθησαν στο μπαρ που διατηρεί ο πρώην διεθνής παίκτης στο κέντρο του Βόλου, μετά από αιματηρό επεισόδιο με ξύλο και πυροβολισμούς, αλλά ευτυχώς χωρίς νεκρούς ή σοβαρά τραυματίες.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, δύο θαμώνες του μπαρ, 24 και 27 ετών, είχαν επεισόδιο με έναν άλλο θαμώνα και βγήκαν έξω για να λύσουν τις διαφορές τους. Υπάλληλοι της επιχείρησης έσπευσαν να υπερασπιστούν τον άγνωστο άνδρα και οι άλλοι δύο αποχώρησαν, αλλά επέστρεψαν, αρχικά με αυτοκίνητο και εν συνεχεία με μοτοσικλέτα πυροβολώντας επτά φορές στον αέρα, προτού εξαφανιστούν.

Δύο άντρες που βρίσκονταν στο σημείο, ηλικίας 30 και 50 ετών αντίστοιχα, τους ακολούθησαν με τα αυτοκίνητά τους έως την αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας, καθώς οι δύο άνδρες που πυροβόλησαν φοβούμενοι για την σωματική τους ακεραιότητα, έτρεξαν να βρουν καταφύγιο στο τμήμα. Ο 30χρονος και ο 50χρονος ξυλοκόπησαν τους δύο άνδρες και συνελήφθησαν.

Σε βάρος τους ασκήθηκαν διώξεις για σωματική βλάβη, ενώ στην αστυνομία οδηγήθηκαν όσοι ήταν παρόντες στο μαγαζί, ανάμεσά τους ο Παναγιώτης Λιαδέλης και ο γιος του.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ