Η επιδημία κοριών έφτασε και στην Ελλάδα: Έκλεισε πτέρυγα ξενοδοχείου στην Αττική

Η επιδημία κοριών έφτασε και στην Ελλάδα: Έκλεισε πτέρυγα ξενοδοχείου στην Αττική

Μετά τη Γαλλία και  την Αγγλία σήμανε συναγερμός και στην Ελλάδα.

Η «επιδημία» κοριών έφτασε και στην Ελλάδα, καθώς όπως δήλωσε στο Open ο πρόεδρος των εργαζομένων επισιτισμού και τουρισμού, Γιώργος Χότζογλου, πτέρυγα ξενοδοχείου της Αττικής έκλεισε λόγω κοριών.

 «Δυστυχώς έχουμε εμφάνιση κοριών. Όχι από αυτούς που μας ακούνε, από αυτούς που μας τσιμπούνε. Ξενοδοχείο στο παραλιακό προάστιο της Αττικής αναγκάστηκε να κλείσει μια πτέρυγα για να προχωρήσει σε απεντόμωση. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αυτό αποτελεσματικό αλλά μεταξύ άλλων προβλημάτων έχει υπάρξει και αυτό. Είναι φανερό ότι κάποιοι επισκέπτες μας κυρίως από τη Γαλλία μεταφέρανε τα έντομα και δυστυχώς κολλήσανε και στο ξενοδοχείο.

Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τα στρώματα στα ξενοδοχεία. Στο στρατό τα καίγαμε αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί ένα ξενοδοχείο με τέτοιο πρόβλημα. Έχουν εισχωρήσει στα στρώματα και είναι κόστος να αλλάξεις στρώμα σε ένα δωμάτιο

Τα μεγάλα ξενοδοχεία ανά τακτά χρονικά διαστήματα αντικαθιστούν τα στρώματά τους. Μέχρι στιγμής είναι ένα ξενοδοχείο που έχει πρόβλημα», τόνισε ο πρόεδρος.

Διαβάστε τι πρέπει να κάνουμε στο περισσότερα

ΚΛΕΙΣΙΜΟ