«Έρωτας Φυγάς»: Ο θάνατος βασικού ήρωα αλλάζει τα δεδομένα

«Έρωτας Φυγάς»: Ο θάνατος βασικού ήρωα αλλάζει τα δεδομένα

Δύσκολες ώρες στο Κιάρι.

Οι ανατροπές όμως θα είναι πολλές για τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Έρωτας φυγάς» και το Κιάρι αναμένεται να βυθιστεί εκ νέου στο πένθος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χριστίνας Αλεξίου στον «Τηλεθεατή», ο Μάρκος,  αν και έμπειρος οδηγός, θα χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, καθώς οδηγεί σαν δαιμονισμένος προκειμένου να φτάσει εγκαίρως στο νοσοκομείο ειδοποιημένος από την Ευγενία, αφού ο γιος τους έχει χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι. Ο Ιάσονας οδηγεί το δικό του αυτοκίνητο, έχοντας δίπλα του την εν διαστάσει σύζυγο του, Αλεξάνδρα όταν τον βλέπουν να πέφτει στην πλαγιά και σπεύδουν να τον βοηθήσουν.

Αιμόφυρτος και χωρίς τις αισθήσεις του, ο Μάρκος έχει σφηνώσει στα συντρίμμια και ο Ιάσονας καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον βγάλει καθώς το σμπαραλιασμένο αυτοκίνητο έχει διαρροή βενζίνης και η ανατίναξη του είναι θέμα χρόνου.

Τελικά, ο Ιάσονας τα καταφέρνει. Βγάζει τον Μάρκο και τον απομακρύνει, λίγο πριν το αυτοκίνητο τυλιχθεί στις φλόγες. Με τη βοήθεια της Αλεξάνδρας τον βάζει στο δικό του αυτοκίνητο και τον πηγαίνει στο νοσοκομείο. Οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν για να τον κρατήσουν στη ζωή, όμως, ο Μάρκος δεν αντέχει και αφήνει την τελευταία του πνοή.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ