«Είστε ένα γελοίο υποκείμενο»: Άγρια λεκτική επίθεση και βαριές κουβέντες στον Νίκο Ευαγγελάτο στον αέρα του Mega

«Είστε ένα γελοίο υποκείμενο»: Άγρια λεκτική επίθεση και βαριές κουβέντες στον Νίκο Ευαγγελάτο στον αέρα του Mega

Στην εκπομπή του «Live News».

Συνεχίζει να προκαλεί ο δικηγόρος και πρώην υπάλληλος της Βουλής, ο οποίος κατηγορείται ότι νοίκιασε το διαμέρισμά του σε τουλάχιστον 31 άτομα, “τσεπώνοντας” 130.000 ευρώ.

Το κύρος που του προσέδιδε η θέση του στο ελληνικό κοινοβούλιο ως νομικός συνεργάτης δεν άφηνε πολλά περιθώρια αμφισβήτησης. Έτσι φέρεται να καταχράστηκε 250.000 ευρώ τάζοντας συνταξιοδοτικά και επενδυτικά προγράμματα.

«Υπάρχει μία πραγματικότητα, ότι εγώ οφείλω χρήματα σε αυτούς. Από εκεί και πέρα, η καταγγελία είναι, αν όχι ψευδής, υπερβολική», είπε στο Mega.

Μάλιστα, ανάμεσα στον κατηγορούμενο και τον παρουσιαστή της εκπομπής “Live News” του Mega, Νίκο Ευαγγελάτο, ξέσπασε ένταση, με τον 41χρονο να βγαίνει εκτός εαυτού και να απειλεί τον δημοσιογράφο ότι θα του κάνει μήνυση και να του λέει: «Βουλώστε το. Είστε δημοσιογράφος, πάρτε το είδηση. Ο Εισαγγελάτος είστε ή ο Ευαγγελάτος; Θα σας κάνω αγωγή και μήνυση. Είστε γελοίο υποκείμενο».

Ο 41χρονος εργαζόταν στη Βουλή από το 2016. Όταν απολύθηκε αποφάσισε να καταπιαστεί με τη μίσθωση του διαμερίσματος στην Αγία Παρασκευή, το οποίο σημειωτέον είχε μπει ήδη σε διαδικασία πλειστηριασμού εξαιτίας των χρεών.

«Αναγκάστηκα να κάνω τη μίσθωση του ακινήτου, γιατί είχα χρέη για να αποτρέψω τον πλειστηριασμό, γιατί υπάρχουν σε ιδιώτες και όχι σε τράπεζες. Υπάρχουν χρήματα που δανείστηκα εγώ ο ίδιος τα προηγούμενα χρόνια», είπε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.

Αρχές του 2022, όσο ακόμα ήταν υπάλληλος του ελληνικού κοινοβουλίου, οι καταγγελίες άρχισαν να πέφτουν βροχή. Σύμφωνα με το Mega, φέρεται να έταζε διορισμούς στη Βουλή έναντι αμοιβής, ενώ δεν δίστασε, σύμφωνα με καταγγελίες, να πλαστογραφήσει μέχρι και την υπογραφή του ειδικού γραμματέα της Βουλής.

Ο 41χρονος πέρασε από πειθαρχικό και αφού κρίθηκαν βάσιμες οι καταγγελίες παύθηκε από τα καθήκοντά του. Ενημερώθηκε μάλιστα και ο εισαγγελέας αλλά δυστυχώς η υπόθεση έχει κωλύσει στα γρανάζια της γραφειοκρατίας.

«“Κοιμάται” η Δικαιοσύνη, κωλυσιεργεί, με αποτέλεσμα να βρίσκουν τον μπελά τους, να χάνουν τα χρήματα τους και να μπλέκουν στα δίχτυα ανθρώπων που είναι απατεώνες ουσιαστικά», ανέφερε ένας από τους καταγγέλοντες.

Ο ίδιος πάντως δεν διστάζει να πει πως πρέπει να επιστρέψει… χθες στη θέση του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο εάν οι άνθρωποι που εξαπάτησε θέλουν πίσω τα χρήματά τους: «Ζητώ από τον κύριο Τασούλα να γυρίσω στη Βουλή χτες. Όχι σήμερα, χτες».

Ο 41χρονος απάντησε μέσω του MEGA σε όλες τις καταγγελίες που αναφέρουν ότι άρπαξε προκαταβολές από 31 άτομα για το ίδιο διαμέρισμα, τονίζοντας πως άλλοι του έταξαν ότι εάν πάρουν μέρος άνθρωποι σε αυτά τα προγράμματα θα λάμβανε κι εκείνος χρήματα.

«Δεν τους έταζα συντάξεις. Κάποιοι άνθρωποι, υψηλόβαθμα στελέχη, μου είχαν πει ότι υπάρχει ένα πρόγραμμα στην ευρωπαϊκή επιτροπή, στο οποίο μπορεί να συμμετέχει μέσω εμού. Να μπαίνουν κάποια χρήματα στο λογαριασμό μου κι εγώ να τα αποδίδω άμεσα», είπε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ