«Χρειάζεται πρόσωπα που να μην ανήκουν σε κλίκες»
Στη θεατρική παρουσίαση του βιβλίου του Μένιου Σακελλαρόπουλου βρέθηκε η Ρούλα Κορομηλά και μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στον Σαράντη Μαριεττή. Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τις τηλεοπτικές κόντρες και η θέση της ήταν ξεκάθαρη και απόλυτη.
«Πρέπει ο καθένας να κοιτάει την εκπομπή του και δεν ασχολούμαστε με άλλα πράγματα, θα αποτελέσουμε πρότυπα για τα νέα παιδιά. Όσοι έχουν όνειρο να ασχοληθούν με την τηλεόραση, πρέπει να το κάνουν. Η τηλεόραση χρειάζεται νέα πρόσωπα που να μην ανήκουν σε παρεάκια, χρειάζεται η τηλεόραση πρόσωπα που να μην ανήκουν σε κλίκες.
Δεν πρέπει να υπάρχουν εντάσεις τηλεοπτικά. Δεν πρέπει να ασχολείστε με τα νούμερα της κάθε εκπομπής. Κάνουμε όλοι την ίδια δουλειά, όλοι θα περάσουμε από αυτό. Δεν γίνεται πουθενά στην Αμερική αλλά ούτε στην Ευρώπη. Απαγορεύεται μια εκπομπή να ασχολείται με τα νούμερα της άλλης. Τι είναι αυτό; Καινούργιο; Δεν συμφωνώ με αυτό», τόνισε.