«Είπα ψέματα, ποτέ δε με πείραξε», λέει τώρα ο καταγγέλλων στην υπόθεση με κατηγορούμενο τον πατέρα Αντώνιο της «Κιβωτού του Κόσμου»

«Είπα ψέματα, ποτέ δε με πείραξε», λέει τώρα ο καταγγέλλων στην υπόθεση με κατηγορούμενο τον πατέρα Αντώνιο της «Κιβωτού του Κόσμου»

Οι δυο επιστολές που αλλάζουν τα δεδομένα.

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του πατέρα Αντωνίου και της «Κιβωτού του Κόσμου». Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στο μεσημεριανό δελτίο του Mega, η πλευρά του πατέρα Αντωνίου κατέθεσε συμπληρωματικό υπόμνημα στην ανακρίτρια για τα αδικήματα της ασέλγειας σε ανήλικους, κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί ύστερα από δύο καταγγελίες τροφίμων της δομής.

Όμως, ένα νέο βίντεο και δύο νέες επιστολές έρχονται να ανατρέψουν την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, με βιντεοληπτικό υλικό και γραπτή επιστολή που απέστειλε ο ένας εκ των δύο καταγγελλόντων, έχει πει ψέματα για τα περιστατικά παρενόχλησης από τον πατέρα Αντώνιο, παρασυρόμενος από σχέδιο που είχαν εξυφάνει προκειμένου να καταστραφεί η Δομή.

Στην ιδιόχειρη επιστολή του, ο 16χρονος τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου» και ένας εκ των βασικών κατηγόρων του ιερέα αναφέρει:

«Γράφω αυτό το κείμενο γιατί θέλω να πω την αλήθεια και νιώθω τύψεις για όλον αυτό τον πανικό που έχω δημιουργήσει και το κακό που έχω δημιουργήσει στον πατέρα Αντώνιο και στην «Κιβωτό». Ίσα ίσα ο πατήρ ποτέ δεν με έχει πειράξει και μου έχει φερθεί σαν πατέρας μου και θέλω να ζητήσω ένα τεράστιο συγγνώμη και με κάποιον τρόπο θέλω αυτό να πάει στα χέρια του για όλο αυτό το κακό που δημιούργησα χωρίς να το θέλω, γιατί και εγώ σαν χαζός άκουσα και έπεσα σε παγίδα του Γ., διότι μου έταξε ότι θα πάρω λεφτά και θα πάω στην μαμά μου και θα κάνω ό,τι γουστάρω και πάλι χίλια συγγνώμη πάτερ Αντώνιε», ανέφερε στην επιστολή του ο 16χρονος.

Παράλληλα, επιστολή έστειλε και η μητέρα του 16χρονου τρόφιμου, η οποία με δηλώσεις της στα ΜΜΕ στοχοποιούσε και κατηγορούσε ευθέως τον πατέρα Αντώνιο ως υπαίτιο της παρενόχλησης του γιου της.

«Ονομάζομαι Ε. Κ. είμαι η μητέρα του Β. που τον φιλοξενείτε στη δομή «Κιβωτός» στον Βόλο. Σε μία επίσκεψη που πήγα να δω τον γιο μου, μού εμπιστεύτηκε πως “ουδέποτε δε άπλωσε χέρι ο πατήρ Αντώνιος και όλα αυτά για βιασμούς που με βάλανε και είπα ήτανε ψέμα που οργανώσανε κάτι παιδιά από τη «Κιβωτό» και μου τάξανε ότι με αυτό τον τρόπο θα πάω πίσω στη μητέρα μου που το θέλω πολύ” και από ό,τι μου είπε για ένα όνομα για κάποιον Γ. και είμαι υποχρεωμένη να τα αναφέρω όλα αυτά γιατί δεν θέλω να την πληρώσουνε αθώοι άνθρωποι», ανέφερε στην επιστολή του η μητέρα του 16χρονου.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ