Ο Αντρέας Γεωργίου έδωσε δυνατό spoiler για «Ιουλία- Στάθη», αλλά και για τον ρόλο του Γκλέτσου στη «Γη της Ελιάς»!

Ο Αντρέας Γεωργίου έδωσε δυνατό spoiler για «Ιουλία- Στάθη», αλλά και για τον ρόλο του Γκλέτσου στη «Γη της Ελιάς»!

«Δε θα μπορούν να μην είναι μαζί αυτοί οι δύο άνθρωποι».

Στον καναπέ του «Πάμε Δανάη!» έκατσε το πρωί της Παρασκευής ο Αντρέας Γεωργίου.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός μεταξύ μίλησε για τη «Γη της Ελιάς», που διανύει την τρίτη της σεζόν στο MEGA.

«Η Ιουλία μένει έγκυος, κρατάει το παιδί. Σε αυτήν την σχέση μου αρέσει ότι τους θέλεις μαζί αυτούς τους δύο ανθρώπους (σ.σ. τον Στάθη και την Ιουλία), όμως υπάρχουν πρακτικά θέματα. Ο Στάθης είναι Μανιάτης, δεν μπορεί να δεχτεί ότι… είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι και δεν μπορεί να συνυπάρξει με αυτόν τον κόσμο, όμως θα δούμε ότι η μοίρα τούς θέλει μαζί. Έρχεται και το παιδάκι και όλο δένει το γλυκό, δηλαδή δε θα μπορούν να μην είναι μαζί αυτοί οι δύο άνθρωποι.

Πάντα συζητάμε και με τη Βάνα και με τον Κούλλη όταν είναι να μπει ένα guest που έχει και διάρκεια, γιατί είναι μεγάλο το γκεστ που θα κάνει ο Απόστολος, και ψάχναμε αυτόν τον άντρα που θα υποδυθεί τον σύντροφο της Αθηνάς (σ.σ. Άντζελα Γκερέκου) και επειδή είδαμε την Αθηνά να είναι με έναν πιο νέο σε ηλικία, την είδαμε να είναι και με έναν πιο μεγάλο, ψάχναμε το perfect match, και οπτικά, και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσα να σκεφτώ κάποιον άλλον από τον Απόστολο. Εδώ θα τον δούμε βέβαια σε κάτι διαφορετικό, έχουμε συζητήσει πολλά, και τώρα που στήνουμε τον χαρακτήρα με τον ίδιο, δε θα είναι αυτό που περιμένετε. Έχουμε συμφωνήσει να κάνουμε κάτι διαφορετικό, καινούργιο.

Η Αρετή λίγο παίρνει σβάρνα την Αρεόπολη όλη, μπουκάρει στο καφενείο, στην ταβέρνα, τους λέει ότι Στάθης έχει παιδί με την Ιουλία και πάει και στο σπίτι του Ισίδωρου και το λέει, οπότε μαθαίνει ο Ισίδωρος για το παιδί αυτό και την Ιουλία από την Αρετή».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ